Raikas mansikkahillo

Minihillosokerin ja sitruunan ansiosta tämä mansikkahillo on ihanan raikasta! Se täydentää makeaa kermavaahtoa pannukakun lisukkeena. Raikas mansikkahillo sopii hyvin täytekakun väliin antamaan mansikkaisuutta. Basilika maistuu hillossa mausteenomaisesti.

1 litra

PT55M

1 tunti

Arviot (5 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

1 kg tuoreita mansikoita

1 (luomu)sitruunan kuoriraaste ja mehu

3/4 dl hienonnettua basilikaa

1 pkt (à 250 g) Dansukker Minihillosokeria

Ohjeet

Leikkaa mansikat pieniksi paloiksi.

Pese sitruuna. Raasta kuori ja purista mehu.

Hienonna basilikanlehdet veitsellä tai saksilla.

Laita kaikki ainekset kattilaan.

Kuumenna kiehuvaksi. Keitä sekoitellen noin 5 minuuttia. Hillo on tässä vaiheessa rakenteeltaan juoksevaa, mutta hyytelöityy jäähtyessään. Kuori vaahto pinnalta.

Kaada puhtaisiin, kuumennettuihin lasipurkkeihin. Sulje huolellisesti.

Säilytä jääkaapissa. Säilyvyys avaamattomana 6 kk.

Vinkki!
Kokeile muitakin yrttejä, kuten minttua.

Resepti ja kuva: Kinuskikissa

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hämähäkit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Hurmaava mustikkakakku

Onnea isälle!

Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Amerikkalaiset pannukakut

Letut, pannukakut ja vohvelit

Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.  

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!