Raikas mansikka-herukkahillo

noin 6 dl 20 minuuttia
Pakastemansikoista ja -mustaherukoista teet raikasta hilloa pannarin seuraksi.
Raikas mansikka-herukkahillo
Arvioi: (0kpl)

Ainekset

  • 500 g mansikoita, pakaste
  • 100 g mustaherukoita, pakaste
  • 300 g (3,5 dl) Dansukker Hillosokeria
  • ½ dl vettä
  • 1 rkl vahvaa minttua silputtuna TAI ½ tl kuivattua minttua

1. Pane kohmeiset marjat, sokeri, (kuivattu minttu) ja vesi kattilaan.

2. Kuumenna kiehuvaksi ja anna kiehua hiljaa poreillen 8– 10 minuuttia välillä sekoittaen.

3. Jos käytät tuoretta minttua, lisää minttusilppu keittämisen loppuvaiheessa hilloon.

4. Kuori vaahto pinnalta, jäähdytä hetki ja purkita. Säilytä jääkaapissa.

Tarjoa pannarin, paahtoleivän tai keksien kanssa tai kakkujen ja kääretorttujen täytteenä.

 

Reseptin on laatinut

Dansukker