Raikas mansikka-herukkahillo

Pakastemansikoista ja -mustaherukoista teet raikasta hilloa pannarin seuraksi.

noin 6 dl

PT25M

20 minuuttia

Arviot (0 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

500 g mansikoita, pakaste
100 g mustaherukoita, pakaste
300 g (3,5 dl) Dansukker Hillosokeria
½ dl vettä

1 rkl vahvaa minttua silputtuna TAI ½ tl kuivattua minttua

Ohjeet

1. Pane kohmeiset marjat, sokeri, (kuivattu minttu) ja vesi kattilaan.

2. Kuumenna kiehuvaksi ja anna kiehua hiljaa poreillen 8– 10 minuuttia välillä sekoittaen.

3. Jos käytät tuoretta minttua, lisää minttusilppu keittämisen loppuvaiheessa hilloon.

4. Kuori vaahto pinnalta, jäähdytä hetki ja purkita. Säilytä jääkaapissa.

Tarjoa pannarin, paahtoleivän tai keksien kanssa tai kakkujen ja kääretorttujen täytteenä.

 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Uuniomenat

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?