Rahka-vaniljapannarit

Rahka-vaniljapannarit ovat rahkan ja valkuaisvaahdon ansiosta tavallisia ohukaisia kuohkeampia. Pannukakut maistuvat myös kylminä piknikillä.

20–24 kpl

1 tunti

Arviot (313 kpl)

Ainekset

2 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta tai soodaa
¾ tl suolaa
¼ dl Dansukker Taloussokeria
2 rkl Dansukker Vaniljasokeria
1 prk (250 g) pehmeää maitorahkaa
1 ½ dl maitoa
2 kananmunaa, keltuaiset ja valkuaiset eroteltuina
Paistamiseen
voita tai margariinia

Ohjeet

Mittaa kuivat aineet kulhoon. Lisää rahka, maito ja keltuaiset. Sekoita sileäksi ja anna turvota 15–30 minuuttia. Vatkaa valkuaiset vaahdoksi ja lisää vaahto kevyesti sekoittaen taikinaan. Paista taikinasta pieniä pannareita. Tarjoa itse tehdyn hillon kanssa.

 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Parhaat juustokakut

Suositut juustokakut voidaan hyydyttää liivatteella tai paistaa uunissa. Kakun pohja voidaan tehdä keksimurskasta tai kakkutaikinasta. Juustokakun täytteenä voi myös olla muuta kuin tuorejuustoa, esimerkiksi rahkaa.

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia

Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla

Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.