Rahka-vaniljapannarit

20–24 kpl 1 tunti
Rahka-vaniljapannarit ovat rahkan ja valkuaisvaahdon ansiosta tavallisia ohukaisia kuohkeampia. Pannukakut maistuvat myös kylminä piknikillä.
Rahka-vaniljapannarit
Arvioi: (86kpl)

Ainekset

  • 2 dl vehnäjauhoja
  • 1 tl leivinjauhetta tai soodaa
  • ¾ tl suolaa
  • ¼ dl Dansukker Taloussokeria
  • 2 rkl Dansukker Vaniljasokeria
  • 1 prk (250 g) pehmeää maitorahkaa
  • 1 ½ dl maitoa
  • 2 kananmunaa, keltuaiset ja valkuaiset eroteltuina

Paistamiseen

  • voita tai margariinia

Mittaa kuivat aineet kulhoon. Lisää rahka, maito ja keltuaiset. Sekoita sileäksi ja anna turvota 15–30 minuuttia. Vatkaa valkuaiset vaahdoksi ja lisää vaahto kevyesti sekoittaen taikinaan. Paista taikinasta pieniä pannareita. Tarjoa itse tehdyn hillon kanssa.

 

Reseptin on laatinut

Dansukker