Purkkipikkuleivät

Anna lahjaksi kauniiseen lasipurkkiin kerroksittain ladotut pikkuleipäainekset helppoon leivontaan.

30–40 kpl

30 minuuttia

Arviot (187 kpl)

Ainekset

Purkin sisältö
2 1/4 dl vehnäjauhoja
2 tl Dansukker Vaniljasokeria
2 tl leivinjauhetta
2 1/2 dl Dansukker Ruokokidesokeria
2 1/4 dl kaurahiutaleita
3/4 dl kuivattuja marjoja (esim. goji, mustikka tai karpalo)
1/2 dl rusinoita
1 tl kanelia
50 g valkosuklaata rouhittuna tai valkosuklaanappeja 
50 g tummaa suklaata rouhittuna tai tummasuklaanappeja

Ohjeet

Lado ainekset kerroksittain kauniiseen lasipurkkiin (n. 1 l) samassa järjestyksessä kuin ne lukevat listauksessa. Anna lahjaksi vaikkapa ystävälle tai opettajalle.
Liitä mukaan ohjeet vastaanottajalle:

Kuumenna uuni 200 asteeseen.
Vatkaa 225 g voita ja 1 iso muna kuohkeaksi vaahdoksi.
Sekoita joukkoon purkin ainekset ja työstä taikinaksi.
Muotoile taikinasta tasakokoisia palloja ja aseta ne uunipellille siten, että väliin jää reilusti tilaa kohota.
Litistä kevyesti ja kypsennä uunin keskiosassa 10–15 minuuttia tai kunnes pikkuleivät ovat kauniin värisiä.
Jäähdytä ennen tarjoilua.

Tulosta ohje täältä.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Herkullinen sacherkakku

Täyteläinen sacherkakku on suklaakakkujen kruunaamaton kuningatar. Wieniläisperäisen kakun täytteenä on aprikoosihilloketta ja pohjassa sekä kuorrutuksessa tummaa suklaata.

Pienet inkivääri-sitruunakakut

Nämä pienet kakkuset lasissa sisältävät rapean pohjan, makean sitruuna-inkivääritäytteen ilman liivatetta, raikkaita marinoituja marjoja ja pinnalla rapeaa fariinicrumblea. Tarjoa juhlien kahvipöydässä tai jälkiruokana.

Helppo pannacotta

Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!

Upea savulohikakku juhlapöytään

Ota talteen vaaleaa ja tummaa leipää sisältävän savulohikakun ohje. Näyttävästi koristeltu kahden täytteen katkarapu-lohivoileipäkakku on juhlapöydän kestosuosikki.

Mainiot marinadit ja mausteseokset

Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.

Maista ja ihastu!

Pehmeän karamellimainen Dansukker Vaalea Luomusiirappi sopii sellaisenaan jälkiruokakastikkeeksi. Käytä sitä myös leivontaan, jälkiruokiin, makeisiin, ruoanlaittoon ja juomiin.