Ainekset
Purkin sisältö
2 1/4 dl vehnäjauhoja
2 tl Dansukker Vaniljasokeria
2 tl leivinjauhetta
2 1/2 dl Dansukker Ruokokidesokeria
2 1/4 dl kaurahiutaleita
3/4 dl kuivattuja marjoja (esim. goji, mustikka tai karpalo)
1/2 dl rusinoita
1 tl kanelia
50 g valkosuklaata rouhittuna tai valkosuklaanappeja
50 g tummaa suklaata rouhittuna tai tummasuklaanappeja
Ohjeet
Lado ainekset kerroksittain kauniiseen lasipurkkiin (n. 1 l) samassa järjestyksessä kuin ne lukevat listauksessa. Anna lahjaksi vaikkapa ystävälle tai opettajalle.
Liitä mukaan ohjeet vastaanottajalle:
Kuumenna uuni 200 asteeseen.
Vatkaa 225 g voita ja 1 iso muna kuohkeaksi vaahdoksi.
Sekoita joukkoon purkin ainekset ja työstä taikinaksi.
Muotoile taikinasta tasakokoisia palloja ja aseta ne uunipellille siten, että väliin jää reilusti tilaa kohota.
Litistä kevyesti ja kypsennä uunin keskiosassa 10–15 minuuttia tai kunnes pikkuleivät ovat kauniin värisiä.
Jäähdytä ennen tarjoilua.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Parhaat juustokakut
Kaikenlaiset juustokakut ovat nykyään makeista leivonnaisista varmasti ne suosituimmat, kun tarvitaan herkullista ja näyttävää tarjottavaa.

Nyt juhlitaan!
Ihana juhlasesonki on taas täällä. Klikkaa ja katso inspiroivat leivontareseptit kaikkiin kevään ja kesän juhliin.

Suolaista leivontaa
Suolaiset piirakat sopivat salaatin kera lounaaksi ja iltapalaksi, piknikille ja brunssille sekä kahvipöytään makeiden tarjottavien rinnalle.

Leivo pikkuleipiä
Saako olla herkullinen pikkuleipä tai cookie kahvin kanssa? Purkillinen itse leivottuja pikkuleipiä on mainio vierasvara, herkullinen juhlapöydän tarjottava ja arkipäivän piristys.

Helppo pannacotta
Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!

Mainiot grillimarinadit ja mausteseokset
Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.