Puolukkaiset pannarikohokkaat

Syksyiset puolukkapannarit paistetaan muffinipellillä ja tarjotaan hillon kera.

PT40M

40 minuuttia

Arviot (0 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

4 dl maitoa
6 munaa
4 dl vehnäjauhoja
1/2 tl suolaa
1/2 dl Dansukker Ruokokidesokeria
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
2 dl puolukoita
rasvaa vuoan voiteluun

Lisäksi

Dansukker Vaaleaa siirappia tai Vaaleaa Luomusiirappia

Ohjeet

Sekoita kaikki pannukakun ainekset tasaiseksi ja kätke joukkoon syksyn marjoja.

Voitele metallisen muffinipellin kolot. Jaa taikina vuokaan. Kolot saavat olla melko täydet.

Paista 225 asteessa noin 30 minuuttia.

Tarjoa valmiiden kohokkaiden kanssa siirappia, hilloa tai vaikkapa jäätelöä. 
 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Uuniomenat

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?