Puolukkaiset pannarikohokkaat

Syksyiset puolukkapannarit paistetaan muffinipellillä ja tarjotaan hillon kera.

40 minuuttia

Arviot (0 kpl)

Ainekset

4 dl maitoa
6 munaa
4 dl vehnäjauhoja
1/2 tl suolaa
1/2 dl Dansukker Ruokokidesokeria
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
2 dl puolukoita
rasvaa vuoan voiteluun

Lisäksi

Dansukker Vaaleaa siirappia tai Vaaleaa Luomusiirappia

Ohjeet

Sekoita kaikki pannukakun ainekset tasaiseksi ja kätke joukkoon syksyn marjoja.

Voitele metallisen muffinipellin kolot. Jaa taikina vuokaan. Kolot saavat olla melko täydet.

Paista 225 asteessa noin 30 minuuttia.

Tarjoa valmiiden kohokkaiden kanssa siirappia, hilloa tai vaikkapa jäätelöä. 
 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Parhaat juustokakut

Suositut juustokakut voidaan hyydyttää liivatteella tai paistaa uunissa. Kakun pohja voidaan tehdä keksimurskasta tai kakkutaikinasta. Juustokakun täytteenä voi myös olla muuta kuin tuorejuustoa, esimerkiksi rahkaa.

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia

Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla

Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.