Puolukkaiset pannarikohokkaat

Syksyiset puolukkapannarit paistetaan muffinipellillä ja tarjotaan hillon kera.

PT40M

40 minuuttia

Arviot (0 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

4 dl maitoa
6 munaa
4 dl vehnäjauhoja
1/2 tl suolaa
1/2 dl Dansukker Ruokokidesokeria
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
2 dl puolukoita
rasvaa vuoan voiteluun

Lisäksi

Dansukker Vaaleaa siirappia tai Vaaleaa Luomusiirappia

Ohjeet

Sekoita kaikki pannukakun ainekset tasaiseksi ja kätke joukkoon syksyn marjoja.

Voitele metallisen muffinipellin kolot. Jaa taikina vuokaan. Kolot saavat olla melko täydet.

Paista 225 asteessa noin 30 minuuttia.

Tarjoa valmiiden kohokkaiden kanssa siirappia, hilloa tai vaikkapa jäätelöä. 
 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Britakakku

Ihana mansikka-aika

Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Seljankukkamehujäät

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä

Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Limettipannacotta

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka

Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mökkiläisen mustikkapiiras

Mustikka on oiva piirakkamarja

Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Herkullinen herukkapiirakka

Puutarhan herukat ja karviaiset

Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.