Puolukkahillo vähemmällä sokerilla

Puolukkahillo on monien suolaisten ruokien itseoikeutettu seuralainen. Minihillosokerilla valmistat vähemmän makeaa hilloa helposti ja nopeasti.

20 minuuttia

Arviot (4 kpl)

Ainekset

2 l puolukoita
2 rkl vettä
1 pkt (250 g) Dansukker Minihillosokeria

Ohjeet

Mittaa peratut puolukat, vesi ja minihillosokeri kattilaan ja kuumenna kiehumispisteeseen. Anna kiehua hiljalleen 10– 15 minuuttia välillä sekoitellen. Kuori pinnalle muodostunut vaahto ja kaada hillo kuumennettuihin lasipurkkeihin. Säilytä jääkaapissa.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Sitrushedelmien aika

Monikäyttöiset sitrukset antavat pirteää makua erilaisiin leivonnaisiin, jälkiruokiin, ruokiin, juomiin, hilloihin ja marmeladeihin.

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokerilla tai Hillo-marmeladisokerilla on helppoa ja nopeaa.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.

Suolaista leivontaa

Suolaiset piirakat sopivat salaatin kera lounaaksi ja iltapalaksi, piknikille ja brunssille sekä arkiseen tai juhlavaan kahvipöytään makeiden tarjottavien rinnalle.

Kuumaa juomaa

Irish coffee on lämmittävä kahvijuomaklassikko fariinisokerilla, viskillä ja kermavaahdolla.