Puolukkahillo vähemmällä sokerilla

Puolukkahillo on monien suolaisten ruokien itseoikeutettu seuralainen. Minihillosokerilla valmistat vähemmän makeaa hilloa helposti ja nopeasti.

20 minuuttia

Arviot (56 kpl)

Ainekset

2 l puolukoita
2 rkl vettä
1 pkt (250 g) Dansukker Minihillosokeria

Ohjeet

Mittaa peratut puolukat, vesi ja minihillosokeri kattilaan ja kuumenna kiehumispisteeseen. Anna kiehua hiljalleen 10– 15 minuuttia välillä sekoitellen. Kuori pinnalle muodostunut vaahto ja kaada hillo kuumennettuihin lasipurkkeihin. Säilytä jääkaapissa.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Halloween-reseptit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!