Ainekset
1 kg pakastepuolukoita
1 pkt (330 g) Dansukker Hillo-marmeladisokeria
1/2 dl vettä
1 vaniljatanko
Ohjeet
Pane puolukat, hillo-marmeladisokeri, vesi ja halkaistu sekä raaputettu vaniljatanko kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä hiljaa poreillen 10–15 minuuttia. Jäähdytä vartti, poista vaniljatangon puolikkaat ja purkita. Säilytä hillo jääkaapissa.
Nauti viilin tai jogurtin kanssa. Hillo sopii myös rahka- ja kermajälkiruokiin tai herkullisiin leivonnaisiin.
Vinkki!
Halutessasi vahvemman vaniljan maun pane hillo vaniljatankoineen jääkaappiin 1-2 vuorokaudeksi ennen purkitusta.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.
Onnea isälle!
Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?
Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.
Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.
Letut, pannukakut ja vohvelit
Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.
Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!