Ainekset
1 kg pakastepuolukoita
1 pkt (330 g) Dansukker Hillo-marmeladisokeria
1/2 dl vettä
1 vaniljatanko
Ohjeet
Pane puolukat, hillo-marmeladisokeri, vesi ja halkaistu sekä raaputettu vaniljatanko kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä hiljaa poreillen 10–15 minuuttia. Jäähdytä vartti, poista vaniljatangon puolikkaat ja purkita. Säilytä hillo jääkaapissa.
Nauti viilin tai jogurtin kanssa. Hillo sopii myös rahka- ja kermajälkiruokiin tai herkullisiin leivonnaisiin.
Vinkki!
Halutessasi vahvemman vaniljan maun pane hillo vaniljatankoineen jääkaappiin 1-2 vuorokaudeksi ennen purkitusta.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Sitrushedelmien aika
Monikäyttöiset sitrukset antavat pirteää makua erilaisiin leivonnaisiin, jälkiruokiin, ruokiin, juomiin, hilloihin ja marmeladeihin.

Hilloa pakastemarjoista
Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia
Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Kuumaa juomaa
Kuumat juomat maistuvat talvipakkasella. Klikkaa erilaisten tee-, kahvi- ja kaakaojuomien resepteihin.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?
Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.