Ainekset
150 g tummaa suklaata (70 %)
125 g margariinia tai voita
2 dl Dansukker Tummaa Muscovadosokeria
2 kananmunaa
2 ½ dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
1 dl puolukoita, pakaste
Pinnalle
Dansukker Tomusokeria
Ohjeet
1. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Pingota leivinpaperi irtopohjavuokaan, ø 20 cm, ja voitele vuoan laidat.
2. Sulata paloiteltu suklaa miedolla lämmöllä mikrouunissa tai liedellä. Vatkaa huoneenlämpöinen rasva ja tumma muscovado vaaleaksi vaahdoksi. Lisää kananmunat yksitellen koko ajan reippaasti vatkaten.
3. Lisää jauhot, joihin leivinjauhe on sekoitettu, ja suklaasula aineiden joukkoon. Sekoita kokonaiset puolukat lastalla pyöräyttäen taikinaan. Kaada taikina vuokaan ja paista uunin alatasolla 20 minuuttia.
4. Jäähdytä kakkua uunista ottamisen jälkeen ensin huoneenlämmössä ja siirrä sen jälkeen 12–24 tunniksi jääkaappiin.
5. Irrota kakku vuoasta ja siivilöi tomusokeria päälle.
6. Nauti Dansukker Vaalealla Luomusiirapilla maustetun kermavaahdon tai jäätelön kanssa.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.
Onnea isälle!
Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?
Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.
Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.
Letut, pannukakut ja vohvelit
Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.
Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!