Ainekset
150 g tummaa suklaata (70 %)
125 g margariinia tai voita
2 dl Dansukker Tummaa Muscovadosokeria
2 kananmunaa
2 ½ dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
1 dl puolukoita, pakaste
Pinnalle
Dansukker Tomusokeria
Ohjeet
1. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Pingota leivinpaperi irtopohjavuokaan, ø 20 cm, ja voitele vuoan laidat.
2. Sulata paloiteltu suklaa miedolla lämmöllä mikrouunissa tai liedellä. Vatkaa huoneenlämpöinen rasva ja tumma muscovado vaaleaksi vaahdoksi. Lisää kananmunat yksitellen koko ajan reippaasti vatkaten.
3. Lisää jauhot, joihin leivinjauhe on sekoitettu, ja suklaasula aineiden joukkoon. Sekoita kokonaiset puolukat lastalla pyöräyttäen taikinaan. Kaada taikina vuokaan ja paista uunin alatasolla 20 minuuttia.
4. Jäähdytä kakkua uunista ottamisen jälkeen ensin huoneenlämmössä ja siirrä sen jälkeen 12–24 tunniksi jääkaappiin.
5. Irrota kakku vuoasta ja siivilöi tomusokeria päälle.
6. Nauti Dansukker Vaalealla Luomusiirapilla maustetun kermavaahdon tai jäätelön kanssa.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.