Puolukka-muscovadotoffee

Maustettuun toffeemassaan lisätään kirpeitä pakastepuolukoita tai kuivattuja puolukoita tai karpaloita.

1 levy tai 30 annostoffeeta

50 minuuttia + 1 vrk

Arviot (7 kpl)

Ainekset

5 dl kuohukermaa
250 g Dansukker Tummaa Muscovado ruokosokeria
2 rkl Dansukker Glukoosisiirappia
½ tl jauhettua kanelia
¼ tl jauhettua inkivääriä
25 g voita
1 dl kotimaisia pakastepuolukoita

Ohjeet

Kuumenna kerma ja muscovadosokeri kiehuvaksi. Keitä poreillen 30–40 minuuttia, kunnes lämpötila on noin 120 astetta. Siirrä kattila liedeltä ja sekoita glukoosisiirappi, mausteet ja voi joukkoon.

Kaada puolet toffeemassasta leivinpaperoituun vuokaan, ripottele puolet jäisistä puolukoista väliin ja tee toinen kerros samoin.

Tai valuta puolet seoksesta silikonikaramellimuotteihin, ripottele puolukat päälle ja valuta loput toffeeseoksesta päälle.

Laita toffee jääkaappiin vuorokaudeksi. Irrota vuoasta, paloittele levy ja tarjoa.

Säilytä toffee jääkaapissa. Jos haluat laittaa paloja päällekkäin leikkaa väleihin sellofaanineliöt, silloin toffeet eivät tartu toisiinsa kiinni.

Nauti toffee muutaman päivän kuluessa. Jos haluat säilyvämmän version, korvaa pakastepuolukat kuivatuilla puolukoilla tai karpaloilla.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Parhaat juustokakut

Suositut juustokakut voidaan hyydyttää liivatteella tai paistaa uunissa. Kakun pohja voidaan tehdä keksimurskasta tai kakkutaikinasta. Juustokakun täytteenä voi myös olla muuta kuin tuorejuustoa, esimerkiksi rahkaa.

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia

Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla

Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.