Ainekset
Taikina
3 munaa
2 ½ dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
50 g voita tai margariinia
1 dl maitoa
3 ½ dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
1 tl kardemummaa
hyppysellinen suolaa
150 g pakastepuolukoita
Kookostosca
25 g voita
½ dl Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia
½ dl Dansukker Fariinisokeria
¾ dl ruoka- tai kuohukermaa
2 dl kookoshiutaleita
1 rkl vehnäjauhoja
Ohjeet
Vaahdota munat ja sokerit kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää sulatettu rasva sekä maito. Kääntele joukkoon keskenään sekoitetut kuivat aineet ja lopuksi kohmeiset puolukat.
Levitä taikina leivinpaperilla vuorattuun halkaisijaltaan 26 cm:n piirasvuokaan.
Paista pohjaa 175-asteisen uunin keskiritilätasolla 20–25 minuuttia.
Valmista sillä välin kuorrute.
Mittaa kattilaan kookostoscan ainekset ja kiehauta sekoittaen.
Levitä kuorrute paistetun pohjan päälle ja jatka kypsennystä vielä 200-asteisen uunin yläritilätasolla 5–10 minuuttia, kunnes pinta on kauniin värinen.
Tarjoa jäähtyneenä.
Vinkki!
Kokeile puolukoiden sijaan muita marjoja tai raparperipaloja.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?