Puolukka-kookostoscakakku

Kookoshiutaleet antavat herkullisen maun puolukkakakun toscakuorrutteelle.

10 annosta

PT55M

50 minuuttia

Arviot (33 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

Taikina
3 munaa
2 ½ dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
50 g voita tai margariinia
1 dl maitoa
3 ½ dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
1 tl kardemummaa
hyppysellinen suolaa
150 g pakastepuolukoita
Kookostosca
25 g voita
½ dl Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia
½ dl Dansukker Fariinisokeria
¾ dl ruoka- tai kuohukermaa
2 dl kookoshiutaleita
1 rkl vehnäjauhoja

Ohjeet

Vaahdota munat ja sokerit kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää sulatettu rasva sekä maito. Kääntele joukkoon keskenään sekoitetut kuivat aineet ja lopuksi kohmeiset puolukat.

Levitä taikina leivinpaperilla vuorattuun halkaisijaltaan 26 cm:n piirasvuokaan.

Paista pohjaa 175-asteisen uunin keskiritilätasolla 20–25 minuuttia.

Valmista sillä välin kuorrute.

Mittaa kattilaan kookostoscan ainekset ja kiehauta sekoittaen.

Levitä kuorrute paistetun pohjan päälle ja jatka kypsennystä vielä 200-asteisen uunin yläritilätasolla 5–10 minuuttia, kunnes pinta on kauniin värinen.

Tarjoa jäähtyneenä.

Vinkki!
Kokeile puolukoiden sijaan muita marjoja tai raparperipaloja.
 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Uuniomenat

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?