Ainekset
Taikina
3 munaa
2 ½ dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
50 g voita tai margariinia
1 dl maitoa
3 ½ dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
1 tl kardemummaa
hyppysellinen suolaa
150 g pakastepuolukoita
Kookostosca
25 g voita
½ dl Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia
½ dl Dansukker Fariinisokeria
¾ dl ruoka- tai kuohukermaa
2 dl kookoshiutaleita
1 rkl vehnäjauhoja
Ohjeet
Vaahdota munat ja sokerit kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää sulatettu rasva sekä maito. Kääntele joukkoon keskenään sekoitetut kuivat aineet ja lopuksi kohmeiset puolukat.
Levitä taikina leivinpaperilla vuorattuun halkaisijaltaan 26 cm:n piirasvuokaan.
Paista pohjaa 175-asteisen uunin keskiritilätasolla 20–25 minuuttia.
Valmista sillä välin kuorrute.
Mittaa kattilaan kookostoscan ainekset ja kiehauta sekoittaen.
Levitä kuorrute paistetun pohjan päälle ja jatka kypsennystä vielä 200-asteisen uunin yläritilätasolla 5–10 minuuttia, kunnes pinta on kauniin värinen.
Tarjoa jäähtyneenä.
Vinkki!
Kokeile puolukoiden sijaan muita marjoja tai raparperipaloja.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Onnea isälle!
Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Letut, pannukakut ja vohvelit
Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!