Puolukka-kookostoscakakku

Kookoshiutaleet antavat herkullisen maun puolukkakakun toscakuorrutteelle.

10 annosta

PT55M

50 minuuttia

Arviot (33 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

Taikina
3 munaa
2 ½ dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
50 g voita tai margariinia
1 dl maitoa
3 ½ dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
1 tl kardemummaa
hyppysellinen suolaa
150 g pakastepuolukoita
Kookostosca
25 g voita
½ dl Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia
½ dl Dansukker Fariinisokeria
¾ dl ruoka- tai kuohukermaa
2 dl kookoshiutaleita
1 rkl vehnäjauhoja

Ohjeet

Vaahdota munat ja sokerit kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää sulatettu rasva sekä maito. Kääntele joukkoon keskenään sekoitetut kuivat aineet ja lopuksi kohmeiset puolukat.

Levitä taikina leivinpaperilla vuorattuun halkaisijaltaan 26 cm:n piirasvuokaan.

Paista pohjaa 175-asteisen uunin keskiritilätasolla 20–25 minuuttia.

Valmista sillä välin kuorrute.

Mittaa kattilaan kookostoscan ainekset ja kiehauta sekoittaen.

Levitä kuorrute paistetun pohjan päälle ja jatka kypsennystä vielä 200-asteisen uunin yläritilätasolla 5–10 minuuttia, kunnes pinta on kauniin värinen.

Tarjoa jäähtyneenä.

Vinkki!
Kokeile puolukoiden sijaan muita marjoja tai raparperipaloja.
 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Britakakku

Ihana mansikka-aika

Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Seljankukkamehujäät

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä

Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Limettipannacotta

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka

Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mökkiläisen mustikkapiiras

Mustikka on oiva piirakkamarja

Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Herkullinen herukkapiirakka

Puutarhan herukat ja karviaiset

Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.