Punssilla maustettu raparperihillo

Miltä kuulostaa punssilla maustettu raparperihillo? Hyödynnä raparperisatoa herkulliseen hilloon, johon punssi antaa hienostuneen vivahteen.

n. 5 dl

PT25M
PT0M
hillot

25 minuuttia

Arviot (5 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

500 g raparperia
2 rkl vettä
250 g (3 dl) Dansukker Hillosokeria
2–3 rkl punssia

Ohjeet

1. Huuhtele ja paloittele raparperit. Kiehauta raparperinpalat ja vesi kattilassa.

2. Lisää hillosokeri sekoittaen, anna kiehua noin 10 minuuttia kevyesti poreillen, sekoita välillä. Lisää punssi. Kuori vaahto pois hillon pinnalta esim. lusikalla.

3. Kaada hillo puhtaaseen, kuumennettuun purkkiin. Sulje hyvin. Säilytä viileässä.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Britakakku

Ihana mansikka-aika

Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Seljankukkamehujäät

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä

Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Limettipannacotta

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka

Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mökkiläisen mustikkapiiras

Mustikka on oiva piirakkamarja

Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Herkullinen herukkapiirakka

Puutarhan herukat ja karviaiset

Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.