Punssilla maustettu raparperihillo

Miltä kuulostaa punssilla maustettu raparperihillo? Hyödynnä raparperisatoa herkulliseen hilloon, johon punssi antaa hienostuneen vivahteen.

n. 5 dl

PT25M
PT0M
hillot

25 minuuttia

Arviot (0 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

500 g raparperia
2 rkl vettä
250 g (3 dl) Dansukker Hillosokeria
2–3 rkl punssia

Ohjeet

1. Huuhtele ja paloittele raparperit. Kiehauta raparperinpalat ja vesi kattilassa.

2. Lisää hillosokeri sekoittaen, anna kiehua noin 10 minuuttia kevyesti poreillen, sekoita välillä. Lisää punssi. Kuori vaahto pois hillon pinnalta esim. lusikalla.

3. Kaada hillo puhtaaseen, kuumennettuun purkkiin. Sulje hyvin. Säilytä viileässä.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hurmaava mustikkakakku

Parhaat juustokakut

Kaikenlaiset juustokakut ovat nykyään makeista leivonnaisista varmasti ne suosituimmat, kun tarvitaan herkullista ja näyttävää tarjottavaa.

Fariinimarengit

Nyt juhlitaan!

Ihana juhlasesonki on taas täällä. Klikkaa ja katso inspiroivat leivontareseptit kaikkiin kevään ja kesän juhliin.

Juustopiirakka

Suolaista leivontaa

Suolaiset piirakat sopivat salaatin kera lounaaksi ja iltapalaksi, piknikille ja brunssille sekä kahvipöytään makeiden tarjottavien rinnalle.

Herrasväen sitruunaiset pikkuleivät

Leivo pikkuleipiä

Saako olla herkullinen pikkuleipä tai cookie kahvin kanssa? Purkillinen itse leivottuja pikkuleipiä on mainio vierasvara, herkullinen juhlapöydän tarjottava ja arkipäivän piristys.

Mangopannacotta

Helppo pannacotta

Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!

Marinadi naudanlihalle

Mainiot grillimarinadit ja mausteseokset

Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.