Ainekset
4 ankan rintapalaa
600–700 g pieniä, hyvin pestyjä perunoita
1 purjo viipaloituna
2 tomaattia paloina
250–300 g pekonia paloina
1 rkl Dansukker Ruokokidesokeria
3 dl kasvislientä
Kypsennysliemi
1 pullo (70 cl) punaviiniä
1 1/2 dl Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia
1 dl balsamietikkaa
2 punasipulia lohkottuina
2–3 valkosipulinkynttä
1/2 tl jauhettua mustapippuria
2–3 tuoretta timjaminoksaa
2 lihaliemikuutiota
Kastike
3 dl kypsennyslientä
1/2–1 rkl Maizena-suurustetta
vettä
Ohjeet
Lämmitä uuni 200 asteeseen. Halkaise perunat ja pane ne uunivuokaan. Lisää purjo, tomaatit ja pekoni. Ripottele pinnalle ruokokidesokeri ja sekoita huolellisesti. Kaada päälle kasvisliemi. Paista uunin keskiosassa noin 30 minuuttia.
Sekoita kaikki kypsennysliemen ainekset padassa ja kiehauta. Lisää joukkoon ankan rintapalat ja anna hautua kannen alla noin 15 minuuttia. Ota liha padasta, kääri folioon ja pidä lämpimänä.
Mittaa 3 dl kypsennyslientä kattilaan ja kiehauta. Suurusta liemi ja anna kiehua hiljalleen 5 minuuttia.
Viipaloi ankanliha ja tarjoa uuniperunoiden ja kastikkeen kera. Koristele halutessasi tuoreilla mausteyrteillä.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Onnea isälle!
Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Letut, pannukakut ja vohvelit
Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!