Ainekset
½ kg porsaansisäfileetä
1 tl paprikajauhetta
1 rkl soijakastiketta
valkopippuria
1 dl vettä
Paistetut sipulit
250 g punasipulia lohkoina
voi-öljyseosta paistamiseen
1 rkl Dansukker Tummaa muscovadosokeria tai Ruokokidesokeria
Kastike
2 dl porsaanfileiden paistolientä
1 ½ dl punaviiniä
1 dl Dansukker Taloussokeria
1 rkl balsamietikkaa
Ohjeet
Ruskista porsaanfilee. Mausta ja kaada vesi pannuun. Hauduta noin 20 minuuttia.
Ruskista sipulit sokerin kanssa.
Kaada paistoliemi pannuun, jossa sipulit paistettiin. Kaada joukkoon punaviini, sokeri ja balsamietikka. Keitä siirappimaiseksi kastikkeeksi.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?