Punaviinipossu

4 annosta 45 minuuttia
Pannulla paistettu porsaan sisäfilee tarjotaan makeiden punasipulilohkojen ja punaviinikastikkeen kera.
Punaviinipossu
Arvioi: (0kpl)

Ainekset

  • ½ kg porsaansisäfileetä
  • 1 tl paprikajauhetta
  • 1 rkl soijakastiketta
  • valkopippuria
  • 1 dl vettä

Paistetut sipulit

  • 250 g punasipulia lohkoina
  • voi-öljyseosta paistamiseen
  • 1 rkl Dansukker Tummaa muscovadosokeria tai Ruokokidesokeria

Kastike

  • 2 dl porsaanfileiden paistolientä
  • 1 ½ dl punaviiniä
  • 1 dl Dansukker Taloussokeria
  • 1 rkl balsamietikkaa

Ruskista porsaanfilee. Mausta ja kaada vesi pannuun. Hauduta noin 20 minuuttia.

Ruskista sipulit sokerin kanssa.

Kaada paistoliemi pannuun, jossa sipulit paistettiin. Kaada joukkoon punaviini, sokeri ja balsamietikka. Keitä siirappimaiseksi kastikkeeksi.

Reseptin on laatinut

Dansukker