Ainekset
7 dl vehnäjauhoja
1 tl kuivahiivaa
1 ½ tl suolaa
4 dl punajuurimehua tai vettä
¾ dl Dansukker Leipäsiirappia tai Tummaa siirappia
½ dl pellavansiemeniä
1 tl kuivattua rosmariinia
Ohjeet
Sekoita vehnäjauhot, kuivahiiva ja suola keskenään. Lämmitä neste kädenlämpöiseksi ja sekoita kuivien aineiden joukkoon. Lisää siirappi, pellavansiemenet ja rosmariini. Älä vaivaa taikinaa tarpeettomasti, vaan sekoita ainekset nopeasti sekaisin.
Jätä taikina kelmulla suojattuna huoneenlämpöön 12–20 tunniksi.
Laita pata kuumenemaan 225-asteiseen uuniin.
Käännä taikinaa pöydällä muutaman kerran ja nosta taikina varovasti kuumaan pataan. Paista leipää 45–60 minuuttia, kunnes pinta on rapea ja kauniin värinen.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Onnea isälle!
Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Letut, pannukakut ja vohvelit
Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!