Ainekset
5 dl punaviiniä
5 dl Dansukker Fariinisokeria
1 rkl mausteneilikoita
kuivattu inkivääri
1–2 kanelitankoa
1 rkl kardemumman siemeniä
muutama tähtianis
Ohjeet
Kuumenna viini ja sokeri. Lisää mausteet. Anna kiehua hiljalleen, kunnes seos sakenee siirapiksi. Anna jäähtyä puolisen tuntia. Siivilöi siirappi ja kaada pieniin pulloihin. Käytä juomien, jälkiruokien, leivonnaisten, ruokien tai kastikkeiden maustamiseen.
Ruokiin sopivan punaviinisiirapin voi tehdä jättämällä glögimausteet pois ja lisäämällä joukkoon mustapippuria ja ruokalusikallisen balsamietikkaa.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?