Punaherukka-vadelmamehu

Punaherukoista valmistat pirteän mehun mehumaijalla. Happamien punaisten viinimarjojen makupariksi sopivat vadelmat tai mansikat.

n. 1,5 l mehutiivistettä

PT55M

50 minuuttia

Arviot (72 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

1 kg punaherukoita
500 g vadelmia
400–500 g Dansukker Taloussokeria

Ohjeet

Laita mehustimen alimmaiseen kattilaan reilusti vettä ja huolehdi, että vesi ei haihdu kokonaan valmistuksen aikana. Laita päälle keskimmäinen kattila ja lukitse valutusletku. Nosta päälle reikäpohjainen kattila ja lisää marjat tasaisesti. Ripottele joukkoon sokeri. Laita kansi kiinni ja levy päälle.

Kun mehu alkaa valua letkusta, valuta se varoen kattilaan tai muuhun astiaan. Valuta mehuerän ensimmäinen osa takaisin kattilaan marjojen päälle, jotta marjoista irtoaa tasaisesti kaikki maku. Valuta mehua, kunnes kaikki mehu on irronnut marjoista.

Pullota mehu puhtaisiin ja kuumennettuihin pulloihin. Säilytä mehu jääkaapissa.
 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hämähäkit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Hurmaava mustikkakakku

Onnea isälle!

Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Amerikkalaiset pannukakut

Letut, pannukakut ja vohvelit

Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.  

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!