Ainekset
1 kg lihaisia porsaan kylkiluita
Keitinliemi
vettä
1 rkl suolaa
10 kokonaista valkopippuria
10 kokonaista maustepippuria
2 laakerinlehteä
2 sipulia
6 valkosipulinkynttä
Kastike
5 dl kokoon keitettyä lientä
1 dl Dansukker Fariinisokeria
1 rkl Sweet Chili -kastiketta
1 dl kolajuomaa
1 tl raastettua inkivääriä
1 rkl soijakastiketta
1 rkl Hoisin-kastiketta
mustapippuria myllystä
tuoretta korianteria
Ohjeet
1. Pane paloiteltu porsaankylki kattilaan. Vettä tarvitaan sen verran, että luut peittyvät. Kuumenna ja kuori pinnalle kertyvä vaahto pois. Lisää mausteet ja sipulit. Keitä hiljalleen noin tunnin ajan.
2. Nosta kylki kattilasta ja keitä lientä voimakkaasti, jotta vesi haihtuu ja liemen maku tiivistyy. Mittaa kastikkeen ainekset laakeaan pannuun ja keitä sakeaksi, siirappimaiseksi kastikkeeksi.
Grillaa kylkipalat ja tarjoa kastikkeen ja salaatin kanssa.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.
Onnea isälle!
Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?
Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.
Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.
Letut, pannukakut ja vohvelit
Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.
Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!