Possunribit paholaisenkastikkeessa

Grillatut possun kylkiluut eli ribsit tarjotaan mausteisen kastikkeen kera.

4 annosta

1½ tuntia

Arviot (21 kpl)

Ainekset

1 kg lihaisia porsaan kylkiluita
Keitinliemi

vettä
1 rkl suolaa
10 kokonaista valkopippuria
10 kokonaista maustepippuria
2 laakerinlehteä
2 sipulia
6 valkosipulinkynttä
Kastike
5 dl kokoon keitettyä lientä
1 dl Dansukker Fariinisokeria
1 rkl Sweet Chili -kastiketta
1 dl kolajuomaa
1 tl raastettua inkivääriä
1 rkl soijakastiketta
1 rkl Hoisin-kastiketta
mustapippuria myllystä
tuoretta korianteria

Ohjeet

1. Pane paloiteltu porsaankylki kattilaan. Vettä tarvitaan sen verran, että luut peittyvät. Kuumenna ja kuori pinnalle kertyvä vaahto pois. Lisää mausteet ja sipulit. Keitä hiljalleen noin tunnin ajan.

2. Nosta kylki kattilasta ja keitä lientä voimakkaasti, jotta vesi haihtuu ja liemen maku tiivistyy. Mittaa kastikkeen ainekset laakeaan pannuun ja keitä sakeaksi, siirappimaiseksi kastikkeeksi. 

Grillaa kylkipalat ja tarjoa kastikkeen ja salaatin kanssa.

 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Britakakku

Ihana mansikka-aika

Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Mustikkasuukkojäätelö

Tee itse jäätelöä

Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse.

Limettipannacotta

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka

Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mökkiläisen mustikkapiiras

Mustikka on oiva piirakkamarja

Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Kevyt viinimarja-minttuvaahto

Puutarhan herukat ja karviaiset

Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.