Possunribit paholaisenkastikkeessa

Grillatut possun kylkiluut eli ribsit tarjotaan mausteisen kastikkeen kera.

4 annosta

PT1H

1½ tuntia

Arviot (24 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

1 kg lihaisia porsaan kylkiluita
Keitinliemi

vettä
1 rkl suolaa
10 kokonaista valkopippuria
10 kokonaista maustepippuria
2 laakerinlehteä
2 sipulia
6 valkosipulinkynttä
Kastike
5 dl kokoon keitettyä lientä
1 dl Dansukker Fariinisokeria
1 rkl Sweet Chili -kastiketta
1 dl kolajuomaa
1 tl raastettua inkivääriä
1 rkl soijakastiketta
1 rkl Hoisin-kastiketta
mustapippuria myllystä
tuoretta korianteria

Ohjeet

1. Pane paloiteltu porsaankylki kattilaan. Vettä tarvitaan sen verran, että luut peittyvät. Kuumenna ja kuori pinnalle kertyvä vaahto pois. Lisää mausteet ja sipulit. Keitä hiljalleen noin tunnin ajan.

2. Nosta kylki kattilasta ja keitä lientä voimakkaasti, jotta vesi haihtuu ja liemen maku tiivistyy. Mittaa kastikkeen ainekset laakeaan pannuun ja keitä sakeaksi, siirappimaiseksi kastikkeeksi. 

Grillaa kylkipalat ja tarjoa kastikkeen ja salaatin kanssa.

 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Uuniomenat

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?