Ainekset
1 kg lihaisia porsaan kylkiluita
Keitinliemi
vettä
1 rkl suolaa
10 kokonaista valkopippuria
10 kokonaista maustepippuria
2 laakerinlehteä
2 sipulia
6 valkosipulinkynttä
Kastike
5 dl kokoon keitettyä lientä
1 dl Dansukker Fariinisokeria
1 rkl Sweet Chili -kastiketta
1 dl kolajuomaa
1 tl raastettua inkivääriä
1 rkl soijakastiketta
1 rkl Hoisin-kastiketta
mustapippuria myllystä
tuoretta korianteria
Ohjeet
1. Pane paloiteltu porsaankylki kattilaan. Vettä tarvitaan sen verran, että luut peittyvät. Kuumenna ja kuori pinnalle kertyvä vaahto pois. Lisää mausteet ja sipulit. Keitä hiljalleen noin tunnin ajan.
2. Nosta kylki kattilasta ja keitä lientä voimakkaasti, jotta vesi haihtuu ja liemen maku tiivistyy. Mittaa kastikkeen ainekset laakeaan pannuun ja keitä sakeaksi, siirappimaiseksi kastikkeeksi.
Grillaa kylkipalat ja tarjoa kastikkeen ja salaatin kanssa.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?