Porkkanalaatikko

Joululaatikoista porkkanalaatikko on monen suosikki ja se kuuluu ehdottomasti suomalaiseen joulupöytään ja monin paikoin myös pitopöytään.

2 ½ tuntia

Arviot (58 kpl)

Ainekset

8 dl riisi- tai mannapuuroa
1,2 kg kypsäksi keitettyä porkkanaa tai valmista porkkanasurvosta pakasteesta
4 kananmunaa
4 dl kermaa
3/4 dl Dansukker Tummaa Siirappia
3 rkl voita tai margariinia
2 tl suolaa
1 tl jauhettua muskottipähkinää
Pinnalle
20 g voita tai margariinia
1/2 dl Dansukker Tummaa tai Vaaleaa Siirappia

Ohjeet

Sekoita soseutetut porkkanat haaleaan puuroon. Lisää kananmunat, kerma, siirappi, pehmeä rasva ja mausteet. Sekoita hyvin. Kaada seos uunivuokaan. Vedä jääkaappikylmästä rasvasta juustohöylällä muutama lastu laatikon päälle ja valuta siirappiraidat pinnalle. Paista uunissa 150–175 °C 60–90 minuuttia.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Sitrushedelmien aika

Monikäyttöiset sitrukset antavat pirteää makua erilaisiin leivonnaisiin, jälkiruokiin, ruokiin, juomiin, hilloihin ja marmeladeihin.

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia

Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Kuumaa juomaa

Kuumat juomat maistuvat talvipakkasella. Klikkaa erilaisten tee-, kahvi- ja kaakaojuomien resepteihin.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.