Ainekset
8 dl riisi- tai mannapuuroa
1,2 kg kypsäksi keitettyä porkkanaa tai valmista porkkanasurvosta pakasteesta
4 kananmunaa
4 dl kermaa
3/4 dl Dansukker Tummaa Siirappia
3 rkl voita tai margariinia
2 tl suolaa
1 tl jauhettua muskottipähkinää
Pinnalle
20 g voita tai margariinia
1/2 dl Dansukker Tummaa tai Vaaleaa Siirappia
Ohjeet
Sekoita soseutetut porkkanat haaleaan puuroon. Lisää kananmunat, kerma, siirappi, pehmeä rasva ja mausteet. Sekoita hyvin. Kaada seos uunivuokaan. Vedä jääkaappikylmästä rasvasta juustohöylällä muutama lastu laatikon päälle ja valuta siirappiraidat pinnalle. Paista uunissa 150–175 °C 60–90 minuuttia.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.
Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.
Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.
Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.
Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.
Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!