Pistaasitryffelit

Anna ystävälle lahjaksi tai nauti itse ylelliset pistaasitryffelit! Helpot suklaatryffelit saavat makua ja rapeutta pistaasipähkinöistä.

n. 25 kpl

PT25M

30 min + 2 h jähmettymiseen

Arviot (0 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

175 g tummaa suklaata

80 g pistaasipähkinöitä

1 dl kuohukermaa

2 rkl (30 g) voita

3/4 dl Dansukker Tummaa Muscovadosokeria

(1 luomuappelsiinin raastettu kuori)

Koristeluun

pistaasipähkinärouhetta

Ohjeet

1. Hienonna suklaa ja rouhi pähkinät, siirrä hetkeksi sivuun. Sekoita kattilassa kerman, voin ja sokerin kanssa. Anna kiehahtaa. Ota kattila liedeltä, lisää suklaa ja sekoita tasaiseksi seokseksi. Lisää pähkinärouhe ja mausta halutessasi appelsiininkuoriraasteella.

2. Kaada tryffeli pieneen kannuun, josta annostelu makeisvuokiin käy kätevästi.

3. Koristele pistaasipähkinärouheella. Säilytä viileässä.

 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Britakakku

Ihana mansikka-aika

Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Seljankukkamehujäät

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä

Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Limettipannacotta

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka

Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mökkiläisen mustikkapiiras

Mustikka on oiva piirakkamarja

Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Herkullinen herukkapiirakka

Puutarhan herukat ja karviaiset

Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.