Pistaasitryffelit

Anna ystävälle lahjaksi tai nauti itse ylelliset pistaasitryffelit! Helpot suklaatryffelit saavat makua ja rapeutta pistaasipähkinöistä.

n. 25 kpl

30 min + 2 h jähmettymiseen

Arviot (0 kpl)

Ainekset

175 g tummaa suklaata

80 g pistaasipähkinöitä

1 dl kuohukermaa

2 rkl (30 g) voita

3/4 dl Dansukker Tummaa Muscovadosokeria

(1 luomuappelsiinin raastettu kuori)

Koristeluun

pistaasipähkinärouhetta

Ohjeet

1. Hienonna suklaa ja rouhi pähkinät, siirrä hetkeksi sivuun. Sekoita kattilassa kerman, voin ja sokerin kanssa. Anna kiehahtaa. Ota kattila liedeltä, lisää suklaa ja sekoita tasaiseksi seokseksi. Lisää pähkinärouhe ja mausta halutessasi appelsiininkuoriraasteella.

2. Kaada tryffeli pieneen kannuun, josta annostelu makeisvuokiin käy kätevästi.

3. Koristele pistaasipähkinärouheella. Säilytä viileässä.

 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Parhaat juustokakut

Suositut juustokakut voidaan hyydyttää liivatteella tai paistaa uunissa. Kakun pohja voidaan tehdä keksimurskasta tai kakkutaikinasta. Juustokakun täytteenä voi myös olla muuta kuin tuorejuustoa, esimerkiksi rahkaa.

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia

Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla

Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.