Pistaasitryffelit

Anna ystävälle lahjaksi tai nauti itse ylelliset pistaasitryffelit! Helpot suklaatryffelit saavat makua ja rapeutta pistaasipähkinöistä.

n. 25 kpl

PT25M

30 min + 2 h jähmettymiseen

Arviot (0 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

175 g tummaa suklaata

80 g pistaasipähkinöitä

1 dl kuohukermaa

2 rkl (30 g) voita

3/4 dl Dansukker Tummaa Muscovadosokeria

(1 luomuappelsiinin raastettu kuori)

Koristeluun

pistaasipähkinärouhetta

Ohjeet

1. Hienonna suklaa ja rouhi pähkinät, siirrä hetkeksi sivuun. Sekoita kattilassa kerman, voin ja sokerin kanssa. Anna kiehahtaa. Ota kattila liedeltä, lisää suklaa ja sekoita tasaiseksi seokseksi. Lisää pähkinärouhe ja mausta halutessasi appelsiininkuoriraasteella.

2. Kaada tryffeli pieneen kannuun, josta annostelu makeisvuokiin käy kätevästi.

3. Koristele pistaasipähkinärouheella. Säilytä viileässä.

 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hurmaava mustikkakakku

Parhaat juustokakut

Kaikenlaiset juustokakut ovat nykyään makeista leivonnaisista varmasti ne suosituimmat, kun tarvitaan herkullista ja näyttävää tarjottavaa.

Fariinimarengit

Nyt juhlitaan!

Ihana juhlasesonki on taas täällä. Klikkaa ja katso inspiroivat leivontareseptit kaikkiin kevään ja kesän juhliin.

Juustopiirakka

Suolaista leivontaa

Suolaiset piirakat sopivat salaatin kera lounaaksi ja iltapalaksi, piknikille ja brunssille sekä kahvipöytään makeiden tarjottavien rinnalle.

Herrasväen sitruunaiset pikkuleivät

Leivo pikkuleipiä

Saako olla herkullinen pikkuleipä tai cookie kahvin kanssa? Purkillinen itse leivottuja pikkuleipiä on mainio vierasvara, herkullinen juhlapöydän tarjottava ja arkipäivän piristys.

Mangopannacotta

Helppo pannacotta

Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!

Marinadi naudanlihalle

Mainiot grillimarinadit ja mausteseokset

Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.