Ainekset
3 kananmunan valkuaista
½ tl etikkaa
2 dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
2 tl Dansukker Vaniljasokeria
2 tl perunajauhoja
50 g kuorittuja pistaasipähkinöitä rouhittuna
(hieman vihreää elintarvikeväriä)
Ohjeet
Kuumenna uuni 125 asteeseen. Erottele kananmunan keltuaiset valkuaisista. Sekoita sokeri, vaniljasokeri ja perunajauhot keskenään. Vatkaa valkuaisia metallisessa tai lasisessa kulhossa. Lisää etikka ja vähitellen sokeriseos. Vatkaa, kunnes seos on kovaa valkoista vaahtoa. Lisää pistaasipähkinärouhe ja sekoita tasaiseksi. (Halutessasi kääntele varovasti joukkoon pieni määrä vihreää elintarvikeväriä ja) lusikoi marenki nokareiksi leivinpaperilla vuoratulle uunipelille. Paista noin 2 tuntia tai kunnes marengit tuntuvat rapeilta.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Onnea isälle!
Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Letut, pannukakut ja vohvelit
Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!