Pirteä vadelma-sitruunahillo

Raikas sitruuna ryydittää aromikkaan vadelman. Pirteä hillo sopii kakun täytteeksi. Pehmeästä mozzarella-juustosta ja hillosta saat mainion makupalan.

PT25M

3 minuuttia

Arviot (2 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

1 luomusitruuna
1/2 pkt (165 g) Dansukker Hillo-marmeladisokeria
500 g (1 l) (pakaste)vadelmia

Ohjeet

Raasta pestyn sitruunan keltainen kuoriosa ohuesti, halkaise sitruuna ja purista mehut puolikkaista. Pane kuoriraaste, mehu ja hillo-marmeladisokeri kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi koko ajan sekoittaen ja keitä kunnes liemi on sileää. Lisää (hieman sulaneet) vadelmat, kuumenna kiehuvaksi ja jatka keittämistä vielä noin 5 minuuttia. Ravistele kattilaa keittämisen aikana. Jäähdytä vartti, kuori vaahto tarvittaessa ja purkita. Säilytä jääkaapissa.

Vinkki!
Jos haluat suuremman hillosatsin, voit tuplata raaka-aineiden määrät.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hämähäkit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Hurmaava mustikkakakku

Onnea isälle!

Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Amerikkalaiset pannukakut

Letut, pannukakut ja vohvelit

Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.  

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!