Pirteä vadelma-sitruunahillo

3 minuuttia
Raikas sitruuna ryydittää aromikkaan vadelman. Pirteä hillo sopii kakun täytteeksi. Pehmeästä mozzarella-juustosta ja hillosta saat mainion makupalan.
Pirteä vadelma-sitruunahillo
Arvioi: ( 0 kpl)

Ainekset

  • 1 luomusitruuna
  • 1/2 pkt (165 g) Dansukker Hillo-marmeladisokeria
  • 500 g (1 l) (pakaste)vadelmia

Raasta pestyn sitruunan keltainen kuoriosa ohuesti, halkaise sitruuna ja purista mehut puolikkaista. Pane kuoriraaste, mehu ja hillo-marmeladisokeri kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi koko ajan sekoittaen ja keitä kunnes liemi on sileää. Lisää (hieman sulaneet) vadelmat, kuumenna kiehuvaksi ja jatka keittämistä vielä noin 5 minuuttia. Ravistele kattilaa keittämisen aikana. Jäähdytä vartti, kuori vaahto tarvittaessa ja purkita. Säilytä jääkaapissa.

Vinkki!
Jos haluat suuremman hillosatsin, voit tuplata raaka-aineiden määrät.

Reseptin on laatinut

Dansukker