Ainekset
1 luomusitruuna
1/2 pkt (165 g) Dansukker Hillo-marmeladisokeria
500 g (1 l) (pakaste)vadelmia
Ohjeet
Raasta pestyn sitruunan keltainen kuoriosa ohuesti, halkaise sitruuna ja purista mehut puolikkaista. Pane kuoriraaste, mehu ja hillo-marmeladisokeri kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi koko ajan sekoittaen ja keitä kunnes liemi on sileää. Lisää (hieman sulaneet) vadelmat, kuumenna kiehuvaksi ja jatka keittämistä vielä noin 5 minuuttia. Ravistele kattilaa keittämisen aikana. Jäähdytä vartti, kuori vaahto tarvittaessa ja purkita. Säilytä jääkaapissa.
Vinkki!
Jos haluat suuremman hillosatsin, voit tuplata raaka-aineiden määrät.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Onnea isälle!
Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Letut, pannukakut ja vohvelit
Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!