Pirteä sitruuna-kiivimarmeladi

Itsetehty marmeladi kiivihedelmistä on mainio lahjaidea! Se maistuu niin pullan, paahtoleivän kuin keksien kaverina.

5 dl

25 minuuttia

Arviot (31 kpl)

Ainekset

800 g kiivejä (500 g kuorittuna)
1/2 sitruunan mehu
½ pkt (165 g) Dansukker Hillo-marmeladisokeria

Ohjeet

Kuori ja paloittele kiivit. Pane kaikki ainekset kattilaan. Kiehauta ja anna kiehua 7–8 minuuttia. Kuori vaahto. Kaada hillo puhtaisiin kuumiin purkkeihin ja sulje hyvin. Säilytä jääkaapissa.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Sitrushedelmien aika

Monikäyttöiset sitrukset antavat pirteää makua erilaisiin leivonnaisiin, jälkiruokiin, ruokiin, juomiin, hilloihin ja marmeladeihin.

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokerilla tai Hillo-marmeladisokerilla on helppoa ja nopeaa.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.

Suolaista leivontaa

Suolaiset piirakat sopivat salaatin kera lounaaksi ja iltapalaksi, piknikille ja brunssille sekä arkiseen tai juhlavaan kahvipöytään makeiden tarjottavien rinnalle.

Kuumaa juomaa

Irish coffee on lämmittävä kahvijuomaklassikko fariinisokerilla, viskillä ja kermavaahdolla.