Pirteä raparperi-mansikkahillo

Pirteä raparperi ja makoisa mansikka ovat perinteinen makupari hillossa.

PT1H

12 tuntia + 10 min

Arviot (0 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

1 kg (2 l) raparperia paloiteltuna
1 kg (2 l) mansikoita viipaloituna
1 luomusitruunan mehu ja raastettu kuori
1 kg Dansukker Hillosokeria
1 rkl Dansukker Vaniljasokeria 

Ohjeet

Sekoita ainekset kattilassa ja anna seisoa jääkaapissa yön yli. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä noin 5 minuuttia samalla sekoittaen. Kuori vaahto pinnalta. Kaada hillo puhtaisiin, kuumennettuihin lasipurkkeihin, täytä purkit piripintaan. Sulje hyvin ja säilytä viileässä.

 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hämähäkit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Hurmaava mustikkakakku

Onnea isälle!

Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Amerikkalaiset pannukakut

Letut, pannukakut ja vohvelit

Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.  

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!