Ainekset
1 kg (2 l) raparperia paloiteltuna
1 kg (2 l) mansikoita viipaloituna
1 luomusitruunan mehu ja raastettu kuori
1 kg Dansukker Hillosokeria
1 rkl Dansukker Vaniljasokeria
Ohjeet
Sekoita ainekset kattilassa ja anna seisoa jääkaapissa yön yli. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä noin 5 minuuttia samalla sekoittaen. Kuori vaahto pinnalta. Kaada hillo puhtaisiin, kuumennettuihin lasipurkkeihin, täytä purkit piripintaan. Sulje hyvin ja säilytä viileässä.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Onnea isälle!
Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Letut, pannukakut ja vohvelit
Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!