Ainekset
1/2 kg karviaisia
1/2 pkt (165 g) Dansukker Hillo-marmeladisokeria
(1/2 dl vettä)
Ohjeet
Napsi saksilla karat pois marjoista (jos laiskottaa, jätä työvaihe väliin). Huuhdo marjat.
Soseuta ne halutessasi sauvasekoittimella tai monitoimikoneessa. Kaada marjat ja sokeri kasariin. Lisää 1/2 dl vettä, mikäli käytät kokonaisia marjoja. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä sosetta 2–3 minuuttia sekoittaen. Kokonaisten marjojen keittoaika on 10–15 minuuttia. Kuori vaahto. Kaada hillo kuumiin, hyvin pestyihin pieniin purkkeihin. Sulje tölkit. Säilytä viileässä ja avattu purkki jääkaapissa.
Vinkki!
Samalla lailla voit valmistaa hillon/marmeladin mustaherukoista. Kummatkin hillot maistuvat lihan ja broilerin kera ja jälkiruokana esim. vaniljajäätelön, pannarin tai lettujen kanssa. Sopivat hyvin myös täytekakun väliin.
Resepti: Ruokatoimittaja Kati Nappa / Hillosokeri 20 vuotta
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.