Ainekset
1/2 kg karviaisia
1/2 pkt (165 g) Dansukker Hillo-marmeladisokeria
(1/2 dl vettä)
Ohjeet
Napsi saksilla karat pois marjoista (jos laiskottaa, jätä työvaihe väliin). Huuhdo marjat.
Soseuta ne halutessasi sauvasekoittimella tai monitoimikoneessa. Kaada marjat ja sokeri kasariin. Lisää 1/2 dl vettä, mikäli käytät kokonaisia marjoja. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä sosetta 2–3 minuuttia sekoittaen. Kokonaisten marjojen keittoaika on 10–15 minuuttia. Kuori vaahto. Kaada hillo kuumiin, hyvin pestyihin pieniin purkkeihin. Sulje tölkit. Säilytä viileässä ja avattu purkki jääkaapissa.
Vinkki!
Samalla lailla voit valmistaa hillon/marmeladin mustaherukoista. Kummatkin hillot maistuvat lihan ja broilerin kera ja jälkiruokana esim. vaniljajäätelön, pannarin tai lettujen kanssa. Sopivat hyvin myös täytekakun väliin.
Resepti: Ruokatoimittaja Kati Nappa / Hillosokeri 20 vuotta
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.
Onnea isälle!
Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?
Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.
Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.
Letut, pannukakut ja vohvelit
Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.
Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!