Ainekset
1 dl rypsiöljyä
2 dl Dansukker Fariinisokeria tai Luomufariinisokeria
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
3 munaa
½ dl Dansukker Tummaa siirappia
7 dl vehnäjauhoja
1 rkl leivinjauhetta
2 tl inkivääriä
2 tl kanelia
1 tl neilikkaa
½ tl jauhettua muskottipähkinää
TAI 2–3 rkl piparkakkumaustetta
Ohjeet
Kuumenna uuni 175 asteeseen.
Yhdistä öljy, sokerit, munat ja siirappi isossa kulhossa. Sekoita keskenään jauhot ja leivontamausteet toisessa kulhossa ja lisää munaseokseen. Jaa taikina kahteen osaan ja muotoile molemmista tasaiset taikinarullat. Painele rullia hieman tasaisemmaksi.
Paista uunissa 20 minuuttia. Anna jäähtyä noin 10 minuuttia. Leikkaa vinoviipaleiksi ja nosta takaisin uunipellille. Paista vielä 5–7 minuuttia kummaltakin puolelta. Sammuta uuni ja anna keksien kuivua 2 tuntia jälkilämmöllä.
Vinkki!
Koristele keksit suklaapursotuksilla.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?