Piparjuurisillin valmistus on helppoa. Katso ohje – limetistä ja piparjuuresta pirteän makunsa saava silli sopii tarjottavaksi jouluna, juhannuksena, pääsiäisenä ja vappuna.
05Arvioi:(3kpl)
Ainekset
1 1/2 dl turkkilaista jugurttia
1 dl maustamatonta tuorejuustoa
2 rkl Dansukker Tummaa Siirappia
1 limetin raastettu kuori ja puristettu mehu
noin 4 cm:n pala piparjuurta raastettuna
1/2 dl hienonnettua punasipulia
3 rkl hienonnettua persiljaa
1/2 hapan omena kuutioituna
valkopippuria myllystä
n. 210 g käyttövalmiita sillifileitä
Koristeluun
persiljaa
Sekoita kulhossa kaikki ainekset ja lisää joukkoon paloiteltu silli. Anna maustua kylmässä pari tuntia ennen tarjoilua.