Piparjuurisilli - Dansukker

Piparjuurisilli

30 minuuttia
Piparjuurisillin valmistus on helppoa. Katso ohje – limetistä ja piparjuuresta pirteän makunsa saava silli sopii tarjottavaksi jouluna, juhannuksena, pääsiäisenä ja vappuna.
Piparjuurisilli
Arvioi: (0kpl)

Ainekset

  • 1 1/2 dl turkkilaista jugurttia
  • 1 dl maustamatonta tuorejuustoa
  • 2 rkl Dansukker Tummaa Siirappia
  • 1 limetin raastettu kuori ja puristettu mehu
  • noin 4 cm:n pala piparjuurta raastettuna
  • 1/2 dl hienonnettua punasipulia
  • 3 rkl hienonnettua persiljaa
  • 1/2 hapan omena kuutioituna
  • valkopippuria myllystä
  • n. 210 g käyttövalmiita sillifileitä

Koristeluun

  • persiljaa

Sekoita kulhossa kaikki ainekset ja lisää joukkoon paloiteltu silli. Anna maustua kylmässä pari tuntia ennen tarjoilua.

Piparjuurisilli säilyy jääkaapissa noin viikon.

Reseptin on laatinut

Dansukker

;