Piparinen vaniljapannacotta

2 annosta 5 minuuttia + 12 tuntia
Piparisen vaniljapannacottan päälle ripotellaan karpaloita ja murustettuja piparkakkuja.
Piparinen vaniljapannacotta
Arvioi: (13kpl)

Ainekset

  • 4–5 dl kermaa tai vaahtoutuvaa vaniljakastiketta
  • n. 1 dl Dansukker Hyytelösokeri Multia
  • 1 tl Dansukker Vaniljasokeria

Lisäksi

  • 4–6 piparkakkua murustettuna
  • 1 dl karpaloita
  • Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia

Mittaa kerma tai vaniljakastike kasariin yhdessä hyytelösokeri Multin kanssa. Anna seoksen kiehahtaa ja keitä noin puoli minuuttia koko ajan sekoittaen. Mausta vaniljasokerilla. Jäähdytä hetken aikaa.

Kaada seos jälkiruokamaljoihin tai kahteen kymmenen senttimetriä halkaisijaltaan olevaan irtopohjavuokaan, jotka on vuorattu leivinpaperirinkuloilla. Nosta kylmään hyytymään mielellään yön yli.

Irrota vuoat varovasti pannacotan ympäriltä ja nosta lautasille. Murusta piparkakkuja pannacotan päälle. Ripottele pinnalle karpaloita. Valuta kastikkeeksi hieman täyteläistä luomusiirappia.

Reseptin on laatinut

Dansukker