Ainekset
4–5 dl kermaa tai vaahtoutuvaa vaniljakastiketta
n. 1 dl Dansukker Hyytelösokeri Multia
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
Lisäksi
4–6 piparkakkua murustettuna
1 dl karpaloita
Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia
Ohjeet
Mittaa kerma tai vaniljakastike kasariin yhdessä hyytelösokeri Multin kanssa. Anna seoksen kiehahtaa ja keitä noin puoli minuuttia koko ajan sekoittaen. Mausta vaniljasokerilla. Jäähdytä hetken aikaa.
Kaada seos jälkiruokamaljoihin tai kahteen kymmenen senttimetriä halkaisijaltaan olevaan irtopohjavuokaan, jotka on vuorattu leivinpaperirinkuloilla. Nosta kylmään hyytymään mielellään yön yli.
Irrota vuoat varovasti pannacotan ympäriltä ja nosta lautasille. Murusta piparkakkuja pannacotan päälle. Ripottele pinnalle karpaloita. Valuta kastikkeeksi hieman täyteläistä luomusiirappia.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.
Onnea isälle!
Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?
Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.
Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.
Letut, pannukakut ja vohvelit
Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.
Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!