Piparinen vaniljapannacotta

Piparisen vaniljapannacottan päälle ripotellaan karpaloita ja murustettuja piparkakkuja.

2 annosta

5 minuuttia + 12 tuntia

Arviot (23 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

4–5 dl kermaa tai vaahtoutuvaa vaniljakastiketta
n. 1 dl Dansukker Hyytelösokeri Multia
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
Lisäksi
4–6 piparkakkua murustettuna
1 dl karpaloita
Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia

Ohjeet

Mittaa kerma tai vaniljakastike kasariin yhdessä hyytelösokeri Multin kanssa. Anna seoksen kiehahtaa ja keitä noin puoli minuuttia koko ajan sekoittaen. Mausta vaniljasokerilla. Jäähdytä hetken aikaa.

Kaada seos jälkiruokamaljoihin tai kahteen kymmenen senttimetriä halkaisijaltaan olevaan irtopohjavuokaan, jotka on vuorattu leivinpaperirinkuloilla. Nosta kylmään hyytymään mielellään yön yli.

Irrota vuoat varovasti pannacotan ympäriltä ja nosta lautasille. Murusta piparkakkuja pannacotan päälle. Ripottele pinnalle karpaloita. Valuta kastikkeeksi hieman täyteläistä luomusiirappia.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hämähäkit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Hurmaava mustikkakakku

Onnea isälle!

Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Amerikkalaiset pannukakut

Letut, pannukakut ja vohvelit

Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.  

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!