Ainekset
5 dl kaurahiutaleita
3 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
1 ½ dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
½ tl suolaa
2 tl kanelia
1 tl kardemummaa
½ tl neilikkaa
½ tl inkivääriä
1 muna
1 dl piimää
3 rkl sulatettua voita tai öljyä
Ohjeet
Sekoita kuivat aineet kulhossa. Lisää loput ainekset ja sekoita taikinaksi. Kumoa taikina jauhotetulle leivinpöydälle ja jaa se 4 palaan. Pyöräytä palat tangoiksi ja siirrä ne leivinpaperoidulle uunipellille. Paista 225-asteisen uunin keskiosassa noin 13 minuuttia. Ota pelti uunista ja leikkaa tangot vinottain viipaleiksi. Pane palat takaisin uunipellille leikkuupinta ylöspäin. Jatka paistamista 200 asteessa noin 10 minuuttia. Sammuta uuni, raota uuninluukku ja anna korppujen kuivua uunissa pari tuntia tai yön yli.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.