Piparikorput

Piparkakun makuiset kaurahiutaleista ja vehnäjauhoista leivotut korput nautitaan kahvin tai teen kera.

PT40M

40 minuuttia + 2 tuntia

Arviot (2 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

5 dl kaurahiutaleita
3 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
1 ½ dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
½ tl suolaa
2 tl kanelia
1 tl kardemummaa
½ tl neilikkaa
½ tl inkivääriä
1 muna
1 dl piimää
3 rkl sulatettua voita tai öljyä

Ohjeet

Sekoita kuivat aineet kulhossa. Lisää loput ainekset ja sekoita taikinaksi. Kumoa taikina jauhotetulle leivinpöydälle ja jaa se 4 palaan. Pyöräytä palat tangoiksi ja siirrä ne leivinpaperoidulle uunipellille. Paista 225-asteisen uunin keskiosassa noin 13 minuuttia. Ota pelti uunista ja leikkaa tangot vinottain viipaleiksi. Pane palat takaisin uunipellille leikkuupinta ylöspäin. Jatka paistamista 200 asteessa noin 10 minuuttia. Sammuta uuni, raota uuninluukku ja anna korppujen kuivua uunissa pari tuntia tai yön yli.
 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hurmaava mustikkakakku

Parhaat juustokakut

Kaikenlaiset juustokakut ovat nykyään makeista leivonnaisista varmasti ne suosituimmat, kun tarvitaan herkullista ja näyttävää tarjottavaa.

Fariinimarengit

Nyt juhlitaan!

Ihana juhlasesonki on taas täällä. Klikkaa ja katso inspiroivat leivontareseptit kaikkiin kevään ja kesän juhliin.

Juustopiirakka

Suolaista leivontaa

Suolaiset piirakat sopivat salaatin kera lounaaksi ja iltapalaksi, piknikille ja brunssille sekä kahvipöytään makeiden tarjottavien rinnalle.

Herrasväen sitruunaiset pikkuleivät

Leivo pikkuleipiä

Saako olla herkullinen pikkuleipä tai cookie kahvin kanssa? Purkillinen itse leivottuja pikkuleipiä on mainio vierasvara, herkullinen juhlapöydän tarjottava ja arkipäivän piristys.

Mangopannacotta

Helppo pannacotta

Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!

Marinadi naudanlihalle

Mainiot grillimarinadit ja mausteseokset

Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.