Pinaattiruudut

Pinaatti, ruislese ja juusto antavat makua uunipellin kokoiselle leivälle.

uunipellillinen, noin 25 palaa

PT55M

1 tunti

Arviot (1 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

1/2 l maitoa
50 g hiivaa
3/4 dl Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia
1 tl suolaa
1/2 dl öljyä
100 g pinaattia
6 dl vehnäjauhoja
2 dl ruisleseitä
100 g juustoraastetta
1 dl paahdettuja, suolattuja kurpitsansiemeniä

Ohjeet

Liuota hiiva kädenlämpöiseen maitoon. Sekoita joukkoon siirappi, suola, öljy, silputtu pinaatti ja vehnäjauhot sekä ruisleseet. Lisää joukkoon vielä juustoraaste ja kurpitsansiemenet, sekoita tasaiseksi.

Levitä taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille ja anna kohota lämpimässä paikassa. Paista 225-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia. Leikkaa ruuduiksi ja tarjoa seurana levitteitä tai leikkeleitä.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Britakakku

Ihana mansikka-aika

Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Seljankukkamehujäät

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä

Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Limettipannacotta

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka

Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mökkiläisen mustikkapiiras

Mustikka on oiva piirakkamarja

Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Herkullinen herukkapiirakka

Puutarhan herukat ja karviaiset

Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.