Ainekset
1/2 l maitoa
50 g hiivaa
3/4 dl Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia
1 tl suolaa
1/2 dl öljyä
100 g pinaattia
6 dl vehnäjauhoja
2 dl ruisleseitä
100 g juustoraastetta
1 dl paahdettuja, suolattuja kurpitsansiemeniä
Ohjeet
Liuota hiiva kädenlämpöiseen maitoon. Sekoita joukkoon siirappi, suola, öljy, silputtu pinaatti ja vehnäjauhot sekä ruisleseet. Lisää joukkoon vielä juustoraaste ja kurpitsansiemenet, sekoita tasaiseksi.
Levitä taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille ja anna kohota lämpimässä paikassa. Paista 225-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia. Leikkaa ruuduiksi ja tarjoa seurana levitteitä tai leikkeleitä.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.