Ainekset
5 dl maitoa
50 g hiivaa
2 munaa
1 tl suolaa
1 1/2 dl Dansukker Taloussokeria
2 tl kardemummaa
n. 1,3 l vehnäjauhoja
120 g margariinia tai voita
Voiteluun
kananmunaa ja
Dansukker Rapeaa raesokeria
Ohjeet
Lämmitä maito kädenlämpöiseksi ja murenna hiiva joukkoon. Sekoita joukkoon muna, suola, sokeri, kardemumma ja suurin osa vehnäjauhoista. Jatka jauhojen lisäämistä käsin tai koneella alustaen. Lisää lopuksi huoneenlämpöinen rasva ja vaivaa taikina pehmeäksi kiinteäksi palloksi.
Kohota liinan alla kaksinkertaiseksi.
Vaivaa taikinasta tasainen, pitkä pötkö ja leikkaa tasakokoisiksi paloiksi. Pyörittele pikkupulliksi, voitele munalla ja ripottele pinnalle raesokeria.
Paista 225 asteessa noin 15 minuuttia tai kunnes pullat ovat saaneet kauniin värin ja pohjaa varovasti kopauttamalla kuuluu kumea ääni.
Siivilöi jäähtyneiden pullien pinnalle tomusokeria.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?