Ainekset
5 dl maitoa
50 g hiivaa
2 munaa
1 tl suolaa
1 1/2 dl Dansukker Taloussokeria
2 tl kardemummaa
n. 1,3 l vehnäjauhoja
120 g margariinia tai voita
Voiteluun
kananmunaa ja
Dansukker Rapeaa raesokeria
Ohjeet
Lämmitä maito kädenlämpöiseksi ja murenna hiiva joukkoon. Sekoita joukkoon muna, suola, sokeri, kardemumma ja suurin osa vehnäjauhoista. Jatka jauhojen lisäämistä käsin tai koneella alustaen. Lisää lopuksi huoneenlämpöinen rasva ja vaivaa taikina pehmeäksi kiinteäksi palloksi.
Kohota liinan alla kaksinkertaiseksi.
Vaivaa taikinasta tasainen, pitkä pötkö ja leikkaa tasakokoisiksi paloiksi. Pyörittele pikkupulliksi, voitele munalla ja ripottele pinnalle raesokeria.
Paista 225 asteessa noin 15 minuuttia tai kunnes pullat ovat saaneet kauniin värin ja pohjaa varovasti kopauttamalla kuuluu kumea ääni.
Siivilöi jäähtyneiden pullien pinnalle tomusokeria.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.