Pikkelöity punasipuli

purkillinen 25 minuuttia
Chilillä maustettu pikkelöity punasipuli on herkullinen lisuke hampurilaisille, tacoille, grillatulle lihalle ja muille ruoille.
Pikkelöity punasipuli
Arvioi: (77 kpl)

Ainekset

  • 2 isoa punasipulia
  • 1 punainen chilipaprika
  • 1 dl etikkaa
  • 2 dl Dansukker Ruokokidesokeria
  • 3 dl vettä

Kuori ja viipaloi punasipulit ohuiksi renkaiksi. Huuhtele ja hienonna chili. Pane kerroksittain puhtaaseen lasipurkkiin.

Kiehauta etikka, sokeri ja vesi, kunnes sokeri on liuennut. Anna jäähtyä hiukan ennen kuin kaadat liemen purkkiin. Pane jääkaappiin vähintään tunniksi ennen käyttöä. Säilyy kylmässä noin 2– 3 viikkoa.

Reseptin on laatinut

Dansukker