Ainekset
1/2 kesäkurpitsa
200 g kesäporkkanoita
100 g kukkakaalia
250 g uuden sadon sipuleita
1 yksikyntinen valkosipuli
500 g cocktailtomaatteja
4 timjaminoksaa
puolikas punainen chili
Liemi
4 dl vettä
3 dl Dansukker Taloussokeria
2 dl etikkaa
3/4 dl sinapinsiemeniä
1 rkl maustepippureita
4 laakerinlehteä
Ohjeet
Huuhtele kaikki vihannekset huolellisesti. Viipaloi kesäkurpitsa, porkkanat ja sipulit. Paloittele kukkakaali. Kuori ja viipaloi valkosipuli. Pistele tomaatit haarukalla. Jaa vihannekset kerroksittain puhtaisiin, kuumennettuihin purkkeihin. Huuhtele timjaminoksat ja chili. Poista chilistä siemenet ja leikkaa se ohuiksi suikaleiksi. Mausta vihannekset timjamilla ja chilillä. Kiehauta mausteliemi ja kaada purkkeihin. Sulje purkit.
Anna maustua jääkaapissa viikko ennen tarjoilua.
Avaamaton purkki säilyy kylmässä muutamia kuukausia, avattu purkki muutamia viikkoja (kasvikset liemen peitossa).
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.
Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.
Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.
Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.
Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.
Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!