Ainekset
1/2 kesäkurpitsa
200 g kesäporkkanoita
100 g kukkakaalia
250 g uuden sadon sipuleita
1 yksikyntinen valkosipuli
500 g cocktailtomaatteja
4 timjaminoksaa
puolikas punainen chili
Liemi
4 dl vettä
3 dl Dansukker Taloussokeria
2 dl etikkaa
3/4 dl sinapinsiemeniä
1 rkl maustepippureita
4 laakerinlehteä
Ohjeet
Huuhtele kaikki vihannekset huolellisesti. Viipaloi kesäkurpitsa, porkkanat ja sipulit. Paloittele kukkakaali. Kuori ja viipaloi valkosipuli. Pistele tomaatit haarukalla. Jaa vihannekset kerroksittain puhtaisiin, kuumennettuihin purkkeihin. Huuhtele timjaminoksat ja chili. Poista chilistä siemenet ja leikkaa se ohuiksi suikaleiksi. Mausta vihannekset timjamilla ja chilillä. Kiehauta mausteliemi ja kaada purkkeihin. Sulje purkit.
Anna maustua jääkaapissa viikko ennen tarjoilua.
Avaamaton purkki säilyy kylmässä muutamia kuukausia, avattu purkki muutamia viikkoja (kasvikset liemen peitossa).
Huolehdi aina hyvästä hygieniasta, kun säilöt vihanneksia, ja käytä puhtaita purkkeja, välineitä ja ottimia.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.
Onnea isälle!
Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?
Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.
Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.
Letut, pannukakut ja vohvelit
Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.
Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!