Pikapullat

Helpot pikapullat leivotaan ilman hiivaa ja kohottamista. Kun tekee mieli tuoreita korvapuusteja, pikapullataikina on valmis ja paistettu alle puolessa tunnissa.

noin 15 kpl

PT25M

noin 20 minuuttia

Arviot (95 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

7 dl puolikarkeita vehnäjauhoja
1 rkl leivinjauhetta
2 tl Dansukker Vaniljasokeria
1 tl rouhittua kardemummaa
1 maustemitallinen suolaa
75 g sulatettua voita
2 1/2 dl maitoa
1/2 dl Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia

Täyte
75 g huoneenlämpöistä voita
3 tl kanelia
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
1/2 dl Dansukker Fariinisokeria

Voiteluun
1 kananmuna

Pinnalle
Dansukker Rapeaa Raesokeria

Lisäksi
paperisia pullavuokia

 

Ohjeet

Kuumenna uuni 225°C. Sekoita keskenään kaikki kuivat ainekset. Lisää voisula, maito ja siirappi. Sekoita taikinaksi.

Kauli taikina jauhoja apuna käyttäen suorakaiteen muotoiseksi ohueksi levyksi. Sekoita täytteen ainekset ja levitä täyte levylle. Kääri rullaksi ja leikkaa noin 2 cm:n paloiksi. Laita pullat vuokiin ja voitele kananmunalla. Ripottele päälle raesokeria. Paista uunin keskitasolla  noin 10–12 minuuttia.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Uuniomenat

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?