Ainekset
7 dl puolikarkeita vehnäjauhoja
1 rkl leivinjauhetta
2 tl Dansukker Vaniljasokeria
1 tl rouhittua kardemummaa
1 maustemitallinen suolaa
75 g sulatettua voita
2 1/2 dl maitoa
1/2 dl Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia
Täyte
75 g huoneenlämpöistä voita
3 tl kanelia
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
1/2 dl Dansukker Fariinisokeria
Voiteluun
1 kananmuna
Pinnalle
Dansukker Rapeaa Raesokeria
Lisäksi
paperisia pullavuokia
Ohjeet
Kuumenna uuni 225°C. Sekoita keskenään kaikki kuivat ainekset. Lisää voisula, maito ja siirappi. Sekoita taikinaksi.
Kauli taikina jauhoja apuna käyttäen suorakaiteen muotoiseksi ohueksi levyksi. Sekoita täytteen ainekset ja levitä täyte levylle. Kääri rullaksi ja leikkaa noin 2 cm:n paloiksi. Laita pullat vuokiin ja voitele kananmunalla. Ripottele päälle raesokeria. Paista uunin keskitasolla noin 10–12 minuuttia.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?