Ainekset
7 dl puolikarkeita vehnäjauhoja
1 rkl leivinjauhetta
2 tl Dansukker Vaniljasokeria
1 tl rouhittua kardemummaa
1 maustemitallinen suolaa
75 g sulatettua voita
2 1/2 dl maitoa
1/2 dl Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia
Täyte
75 g huoneenlämpöistä voita
3 tl kanelia
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
1/2 dl Dansukker Fariinisokeria
Voiteluun
1 kananmuna
Pinnalle
Dansukker Rapeaa Raesokeria
Lisäksi
paperisia pullavuokia
Ohjeet
Kuumenna uuni 225°C. Sekoita keskenään kaikki kuivat ainekset. Lisää voisula, maito ja siirappi. Sekoita taikinaksi.
Kauli taikina jauhoja apuna käyttäen suorakaiteen muotoiseksi ohueksi levyksi. Sekoita täytteen ainekset ja levitä täyte levylle. Kääri rullaksi ja leikkaa noin 2 cm:n paloiksi. Laita pullat vuokiin ja voitele kananmunalla. Ripottele päälle raesokeria. Paista uunin keskitasolla noin 10–12 minuuttia.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.