Pikantti mustaherukkahillo

Minihillosokerilla teet helposti herkullisen marjaisaa ja raikasta mustaherukkahilloa vähemmällä sokerilla. Pikantti mustaherukkahillo maustetaan tähtianiksella.

noin 9–10 dl valmista hilloa

PT25M

30 minuuttia

Arviot (39 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

1 kg mustaherukoita, tuore tai pakaste

1 tähtianis
1 pkt (250 g) Dansukker Minihillosokeria

Ohjeet

1. Perkaa mustaherukat kattilaan. Jos käytät tuoreita marjoja, lisää kattilaan 2–3 rkl vettä. Käytä pakastemustaherukat puolisulaneina.

2. Lisää tähtianis ja Minihillosokeri, kuumenna kiehuvaksi sekoitellen. Anna kiehua kevyesti poreillen 10 minuuttia, sekoita välillä.

3. Kuori vaahto pinnalta. Poista tähtianis. Kaada hillo puhtaisiin, kuumennettuihin purkkeihin. Sulje hyvin ja säilytä hillo jääkaapissa.

Hillo säilyy avaamattomana noin 6 kuukautta.

Minihillosokerilla ohjeen mukaan tehty hillo sisältää yli 30 % vähemmän sokeria kuin hillot yleensä.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hämähäkit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Hurmaava mustikkakakku

Onnea isälle!

Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Amerikkalaiset pannukakut

Letut, pannukakut ja vohvelit

Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.  

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!