Pikantti mustaherukkahillo

Minihillosokerilla teet helposti herkullisen marjaisaa ja raikasta mustaherukkahilloa vähemmällä sokerilla. Pikantti mustaherukkahillo maustetaan tähtianiksella.

noin 9–10 dl valmista hilloa

30 minuuttia

Arviot (39 kpl)

Ainekset

1 kg mustaherukoita, tuore tai pakaste

1 tähtianis
1 pkt (250 g) Dansukker Minihillosokeria

Ohjeet

1. Perkaa mustaherukat kattilaan. Jos käytät tuoreita marjoja, lisää kattilaan 2–3 rkl vettä. Käytä pakastemustaherukat puolisulaneina.

2. Lisää tähtianis ja Minihillosokeri, kuumenna kiehuvaksi sekoitellen. Anna kiehua kevyesti poreillen 10 minuuttia, sekoita välillä.

3. Kuori vaahto pinnalta. Poista tähtianis. Kaada hillo puhtaisiin, kuumennettuihin purkkeihin. Sulje hyvin ja säilytä hillo jääkaapissa.

Hillo säilyy avaamattomana noin 6 kuukautta.

Minihillosokerilla ohjeen mukaan tehty hillo sisältää yli 30 % vähemmän sokeria kuin hillot yleensä.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Parhaat juustokakut

Suositut juustokakut voidaan hyydyttää liivatteella tai paistaa uunissa. Kakun pohja voidaan tehdä keksimurskasta tai kakkutaikinasta. Juustokakun täytteenä voi myös olla muuta kuin tuorejuustoa, esimerkiksi rahkaa.

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia

Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla

Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.