Pikantti mansikka-kiivihillo

Pikantti hillo pakastemansikoista maustetaan kiivillä, viherpippurilla ja sitruunankuorella.

PT25M

30 minuuttia

Arviot (0 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

500 g (1 l) viipaloituja mansikoita (pakasteena)
150 g kiiviä kuorittuna ja paloiteltuna
1 tl viherpippuria rouhittuna
1 tl luomusitruunan keltaista kuoriosaa raastettuna
300 g (n. 3,5 dl) Dansukker Hillosokeria

Ohjeet

Pane ainekset kattilaan, pakastemansikat osittain sulaneena. Kuumenna kevyesti sekoittaen kiehumispisteeseen. Keitä viisi minuuttia. Ravistele kattilaa tai sekoita hilloa välillä kiehumisen aikana. Nosta kattila liedeltä ja kuori vaahto pinnalta. Jäähdytä 15 minuuttia, sekoita välillä. Kaada hillo puhtaisiin, lämmitettyihin purkkeihin. Sulje ja säilytä viileässä.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Uuniomenat

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?