Ainekset
500 g (1 l) viipaloituja mansikoita (pakasteena)
150 g kiiviä kuorittuna ja paloiteltuna
1 tl viherpippuria rouhittuna
1 tl luomusitruunan keltaista kuoriosaa raastettuna
300 g (n. 3,5 dl) Dansukker Hillosokeria
Ohjeet
Pane ainekset kattilaan, pakastemansikat osittain sulaneena. Kuumenna kevyesti sekoittaen kiehumispisteeseen. Keitä viisi minuuttia. Ravistele kattilaa tai sekoita hilloa välillä kiehumisen aikana. Nosta kattila liedeltä ja kuori vaahto pinnalta. Jäähdytä 15 minuuttia, sekoita välillä. Kaada hillo puhtaisiin, lämmitettyihin purkkeihin. Sulje ja säilytä viileässä.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?