Pikantti mansikka-kiivihillo

30 minuuttia
Pikantti hillo pakastemansikoista maustetaan kiivillä, viherpippurilla ja sitruunankuorella.
Pikantti mansikka-kiivihillo
Arvioi: (0kpl)

Ainekset

  • 500 g (1 l) viipaloituja mansikoita (pakasteena)
  • 150 g kiiviä kuorittuna ja paloiteltuna
  • 1 tl viherpippuria rouhittuna
  • 1 tl luomusitruunan keltaista kuoriosaa raastettuna
  • 300 g (n. 3,5 dl) Dansukker Hillosokeria

Pane ainekset kattilaan, pakastemansikat osittain sulaneena. Kuumenna kevyesti sekoittaen kiehumispisteeseen. Keitä viisi minuuttia. Ravistele kattilaa tai sekoita hilloa välillä kiehumisen aikana. Nosta kattila liedeltä ja kuori vaahto pinnalta. Jäähdytä 15 minuuttia, sekoita välillä. Kaada hillo puhtaisiin, lämmitettyihin purkkeihin. Sulje ja säilytä viileässä.

Reseptin on laatinut

Dansukker