Pikachurrot sitruunavaahdolla

Espanjalaisten churrojen pikaversio tehdään helposti ja nopeasti paahtoleivästä uunissa. Tarjoiltaessa ne dipataan herkulliseen sitruunavaahtoon.

6 annosta

PT55M

1 tunti

Arviot (3 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

Sitruunavaahto
3 dl ranskankermaa
2 dl rahkaa
4 1/2 rkl Dansukker Tomusokeria
puolikkaan luomusitruunan mehu
Pikachurrot
5 viipaletta vaaleaa paahtoleipää
100 g sulatettua voita
1 dl Dansukker Luomuruokosokeria tai Siro erikoishienoa sokeria
3 tl kanelia
Lisäksi
vadelma- tai muuta marjahilloa
Koristeluun
puolikkaan luomusitruunan kuori

Ohjeet

Kuumenna uuni 175 °C:een.

Vatkaa sitruunavaahdon ainekset keskenään ja pane jääkaappiin.

Kauli leipäviipaleita ohuemmiksi ja leikkaa reunat pois. Voitele molemmat puolet voisulalla ja leikkaa neljään osaan. Paista uunissa noin 15–20 minuuttia.

Sekoita sillä aikaa sokeri ja kaneli kulhossa. Ota churrot uunista ja kierittele seoksessa. Anna jäähtyä.

Annostele hilloa kuuteen kulhoon. Lusikoi päälle sitruunavaahto ja vielä nokare hilloa. Koristele sitruunankuoriraasteella ja tarjoa churrojen dippikastikkeena.
 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hämähäkit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Hurmaava mustikkakakku

Onnea isälle!

Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Amerikkalaiset pannukakut

Letut, pannukakut ja vohvelit

Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.  

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!