Ainekset
Sitruunavaahto
3 dl ranskankermaa
2 dl rahkaa
4 1/2 rkl Dansukker Tomusokeria
puolikkaan luomusitruunan mehu
Pikachurrot
5 viipaletta vaaleaa paahtoleipää
100 g sulatettua voita
1 dl Dansukker Luomuruokosokeria tai Siro erikoishienoa sokeria
3 tl kanelia
Lisäksi
vadelma- tai muuta marjahilloa
Koristeluun
puolikkaan luomusitruunan kuori
Ohjeet
Kuumenna uuni 175 °C:een.
Vatkaa sitruunavaahdon ainekset keskenään ja pane jääkaappiin.
Kauli leipäviipaleita ohuemmiksi ja leikkaa reunat pois. Voitele molemmat puolet voisulalla ja leikkaa neljään osaan. Paista uunissa noin 15–20 minuuttia.
Sekoita sillä aikaa sokeri ja kaneli kulhossa. Ota churrot uunista ja kierittele seoksessa. Anna jäähtyä.
Annostele hilloa kuuteen kulhoon. Lusikoi päälle sitruunavaahto ja vielä nokare hilloa. Koristele sitruunankuoriraasteella ja tarjoa churrojen dippikastikkeena.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Sitrushedelmien aika
Monikäyttöiset sitrukset antavat pirteää makua erilaisiin leivonnaisiin, jälkiruokiin, ruokiin, juomiin, hilloihin ja marmeladeihin.

Hilloa pakastemarjoista
Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokerilla tai Hillo-marmeladisokerilla on helppoa ja nopeaa.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?
Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.

Suolaista leivontaa
Suolaiset piirakat sopivat salaatin kera lounaaksi ja iltapalaksi, piknikille ja brunssille sekä arkiseen tai juhlavaan kahvipöytään makeiden tarjottavien rinnalle.

Kuumaa juomaa
Irish coffee on lämmittävä kahvijuomaklassikko fariinisokerilla, viskillä ja kermavaahdolla.