Pientä hyvää kahvin seuraksi

Tee itse suklaatryffeleitä makusi mukaan: katso maustamisvinkit reseptistä.

30 kpl

20 minuuttia + 2 tuntia

Arviot (20 kpl)

Ainekset

100 g suklaata paloina

1/2 dl kuohukermaa
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
1 rkl Dansukker Tomusokeria
50 g huoneenlämpöistä, suolatonta voita
Maustamiseen
1 rkl rusinoita ja 1 rkl rommia
tai
1/2 dl murskattuja mantelibiskettejä (ja 1 rkl manteli- tai kahvilikööriä)
tai
1 appelsiinin raastettu kuori ja 1 rkl Cointreau-likööriä
tai
1 rkl hienonnettua hillottua inkivääriä ja 1/2 tl hienonnettua punaista chiliä
tai
1 dl kookoshiutaleita ja 2 rkl kandeerattuja hedelmiä
Koristeluun
esim. tomusokeria tai kaakaojauhetta tai suklaata ja kookoshiutaleita tai pähkinärouhetta

Ohjeet

Kiehauta kerma ja suklaa kattilassa. Ota kattila liedeltä ja sekoita, kunnes kaikki suklaa on sulanut. Lisää vanilja- ja tomusokeri sekä haluamasi mauste. Pane jääkaappiin noin 2 tunniksi.

Sekoita joukkoon voi. Pyörittele seoksesta palloja ja kasta ne tomusokeriin tai kaakaojauheeseen tai kasta pallot sulatettuun suklaaseen ja pyörittele ne halutessasi kookoshiutaleissa tai manteli- tai pähkinärouheessa.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Parhaat juustokakut

Suositut juustokakut voidaan hyydyttää liivatteella tai paistaa uunissa. Kakun pohja voidaan tehdä keksimurskasta tai kakkutaikinasta. Juustokakun täytteenä voi myös olla muuta kuin tuorejuustoa, esimerkiksi rahkaa.

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia

Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla

Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.