Ainekset
100 g suklaata paloina
1/2 dl kuohukermaa
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
1 rkl Dansukker Tomusokeria
50 g huoneenlämpöistä, suolatonta voita
Maustamiseen
1 rkl rusinoita ja 1 rkl rommia
tai
1/2 dl murskattuja mantelibiskettejä (ja 1 rkl manteli- tai kahvilikööriä)
tai
1 appelsiinin raastettu kuori ja 1 rkl Cointreau-likööriä
tai
1 rkl hienonnettua hillottua inkivääriä ja 1/2 tl hienonnettua punaista chiliä
tai
1 dl kookoshiutaleita ja 2 rkl kandeerattuja hedelmiä
Koristeluun
esim. tomusokeria tai kaakaojauhetta tai suklaata ja kookoshiutaleita tai pähkinärouhetta
Ohjeet
Kiehauta kerma ja suklaa kattilassa. Ota kattila liedeltä ja sekoita, kunnes kaikki suklaa on sulanut. Lisää vanilja- ja tomusokeri sekä haluamasi mauste. Pane jääkaappiin noin 2 tunniksi.
Sekoita joukkoon voi. Pyörittele seoksesta palloja ja kasta ne tomusokeriin tai kaakaojauheeseen tai kasta pallot sulatettuun suklaaseen ja pyörittele ne halutessasi kookoshiutaleissa tai manteli- tai pähkinärouheessa.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Parhaat juustokakut
Kaikenlaiset juustokakut ovat nykyään makeista leivonnaisista varmasti ne suosituimmat, kun tarvitaan herkullista ja näyttävää tarjottavaa.

Nyt juhlitaan!
Ihana juhlasesonki on taas täällä. Klikkaa ja katso inspiroivat leivontareseptit kaikkiin kevään ja kesän juhliin.

Suolaista leivontaa
Suolaiset piirakat sopivat salaatin kera lounaaksi ja iltapalaksi, piknikille ja brunssille sekä kahvipöytään makeiden tarjottavien rinnalle.

Leivo pikkuleipiä
Saako olla herkullinen pikkuleipä tai cookie kahvin kanssa? Purkillinen itse leivottuja pikkuleipiä on mainio vierasvara, herkullinen juhlapöydän tarjottava ja arkipäivän piristys.

Helppo pannacotta
Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!

Mainiot grillimarinadit ja mausteseokset
Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.