Pienet vadelmakierteiset juustokakut

noin 12–14 kpl 50 minuuttia
Herkullinen vadelmajuustokakku minikoossa: keksipohja, tuorejuustotäyte ja lusikallinen vadelmasosetta.
Pienet vadelmakierteiset juustokakut
Arvioi: (112kpl)

Ainekset

    Pohja

    • 8 Digestive-keksiä
    • 25 g sulatettua voita
    • 1 rkl Dansukker Fariinisokeria

    Vadelmatäyte

    • n. 1,5 dl tuoreita vadelmia
    • 2 rkl Dansukker Tomusokeria
    • 1 tl Dansukker Vaniljasokeria

    Täyte

    • 1,5 dl Dansukker Ruokokidesokeria
    • 1 rkl vehnäjauhoja
    • 400 g tuorejuustoa
    • 1 tl (luomu)sitruunan kuoriraastetta
    • 1 tl Dansukker Vaniljasokeria
    • 2 isoa munaa
    • 2 rkl kuohukermaa

    1. Murskaa keksit esim. tehosekoittimessa. Lisää fariinisokeri ja voi, sekoita tasaiseksi. Jaa 1 rkl seosta muffinivuokien pohjalle ja painele tasaiseksi. Paista 175-asteisessa uunissa noin 5 minuuttia.

    2. Sekoita vadelmatäytteen ainekset keskenään ja puserra seos siivilän läpi saadaksesi siemenettömän soseen. Pane sivuun hetkeksi.

    3. Sekoita ruokokidesokeri ja jauhot kulhossa. Vatkaa tuorejuusto, kuoriraaste ja vaniljasokeri joukkoon. Jatka vatkaamista, kunnes seos on tasainen. Lisää munat yksitellen vatkaten ja lopuksi kerma.

    4. Jaa seos muffinivuokiin. Valuta päälle pieni rengas vadelmatäytettä lusikalla. Levitä rengasta cocktailtikulla, että saat koristeellisen pinnan.

    5. Paista 175 °C:ssa 15–20 minuuttia, kunnes täyte on hyytynyt. Anna jäähtyä ja siirrä jääkaappiin odottamaan tarjoilua.

     

    Reseptin on laatinut

    Dansukker