Pienet suklaamaljat

Herkullista suklaavaahtoa voi tarjota jälkiruokana tai käyttää kakun täytteenä.

PT10M

10 minuuttia

Arviot (6 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

200 g tummaa suklaata
2 1/2 dl vispikermaa
120 g smetanaa
2 tl Dansukker Vaniljasokeria
1 dl kermaa
3/4 dl Dansukker Hyytelösokeri Multia

Ohjeet

Paloittele suklaa lautaselle ja sulata mikrossa puolen minuutin erissä välillä sekoitellen. Voit halutessasi jättää osan suklaasta sivuun ja rouhia sen täytteen joukkoon. Vaahdota vispikerma ja sekoita joukkoon smetana ja vaniljasokeri. Sekoita joukkoon myös sulatettu suklaa.

Mittaa kasariin kerma ja hyytelösokeri Multi, anna kiehua noin minuutin ajan. Sekoita hieman jäähtynyt sokeriliemi ohuena nauhana täytteeseen. Tarkista maku. Jaa suklaavaahto annosmaljoihin tai suureen kulhoon.

Vinkki!
Kokeile suklaavaahtoa myös kakun täytteeksi!

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Britakakku

Ihana mansikka-aika

Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Seljankukkamehujäät

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä

Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Limettipannacotta

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka

Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mökkiläisen mustikkapiiras

Mustikka on oiva piirakkamarja

Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Herkullinen herukkapiirakka

Puutarhan herukat ja karviaiset

Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.