Ainekset
Rommi-rusinajäätelö
4 munankeltuaista
1 dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
2 dl kuohukermaa
1 ½ dl maitoa
1 dl Dansukker Glukoosisiirappia
2 rkl rommia
1 dl rusinoita
1 dl saksanpähkinärouhetta
Rommi-siirappikastike
1 dl Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia
½ dl rommia
Pienet päärynäkakut
150 g mantelimassaa
75 g voita tai margariinia
1 muna
¾ dl vehnäjauhoja
1 rkl Dansukker Vaniljasokeria
(1 tl leivinjauhetta)
1 pieni prk säilykepäärynöitä valutettuna
Ohjeet
Valmista jäätelö. Vaahdota keltuaiset ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Kuumenna kerma, maito ja glukoosisiirappi kattilassa ja lisää muna-sokerivaahto joukkoon. Siivilöi seos. Lisää rommi, rusinat ja pähkinärouhe. Jäähdytä ja laita pakastimeen yön yli ja vaahdota muutaman kerran pakastuksen aikana tai laita jäätelökoneeseen noin 50 minuutiksi.
Leivo seuraksi mehevät päärynäkakut. Vatkaa mantelimassa ja rasva keskenään. Lisää muna hyvin vatkaten. Vatkaa joukkoon vehnäjauhot ja vaniljasokeri. Paloittele valutetut päärynät pieniksi kuutioiksi ja sekoita taikinaan. Jaa seos leivosvuokiin, Amerikan muffinivuokiin tai voideltuihin muffinipellin koloihin. Paista 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia.
Kiehauta seuraksi vaaleaa luomusiirappia ja mausta rommilla. Tarjoa rommi-rusinajäätelön kanssa.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.