Ainekset
250 g kiinteitä perunoita
5 dl erikoisvehnäjauhoja
4 dl Dansukker Tomusokeria
2,5 dl maitoa
3 munanvalkuaista kovaksi vaahdoksi vatkattuina
öljyä
Omenakompotti
450 g happamia omenoita
1 sitruunan mehu
1 dl vettä
80 g Dansukker Taloussokeria
1 kanelitanko
Ohjeet
Tee ensin omenakompotti. Kuori ja kuutioi omenat ja pane paksupohjaiseen pannuun muiden aineksien kera. Anna kypsyä kannen alla noin 10 minuuttia.
Pese ja kuori perunat ja leikkaa isoiksi kuutioiksi. Keitä kevyesti suolatussa vedessä noin 15 minuuttia. Valuta ja anna hiukan jäähtyä.
Murskaa perunat ja sekoita niihin jauhot, tomusokeri ja maito niin, että saat tasaisen taikinan. Kääntele sitten sekaan kovaksi vispatut munanvalkuaiset.
Paista öljytyllä vohveliraudalla kullankeltaisiksi ja tarjoa omenakompotin ja jäätelön kera.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.