Persimonihillo

Inkivääri ja limetti antavat sesonkihillossa potkua makealle persimonille.

n. 1 l

PT25M

20 minuuttia

Arviot (28 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

1 kg persimoneja
2 limetin mehu
5 cm pala tuoretta inkivääriä
1 pkt (330 g) Dansukker Hillo-marmeladisokeria

Ohjeet

Kuori persimonit ja leikkaa pieniksi kuutioiksi. Laita kuutiot kattilaan ja purista joukkoon limettimehu. Kuori ja hienonna tai raasta inkivääri ja lisää kattilaan. Anna seoksen kiehahtaa ja lisää hillo-marmeladisokeri sekoittaen. Anna kiehua hiljalleen noin 10 minuuttia. Kuori vaahto. Laita hillo kuumennettuihin purkkeihin ja säilytä jääkaapissa.

Vinkki!
Voit halutessasi soseuttaa hillon sauvasekoittimella.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Uuniomenat

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?