Ainekset
Pohja
3 dl vehnäjauhoja
1 rkl Dansukker Fariinisokeria
150 g voita tai margariinia
1 kananmuna
Täyte
6 persikanpuolikasta
2 kananmunaa
250 g maitorahkaa
2 rkl perunajauhoja
3/4 dl Dansukker Tomusokeria
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
1/2 dl Dansukker Taloussokeria
Ohjeet
Pane vehnäjauhot, sokeri sekä pieneksi paloiteltu jääkaappikylmä rasva kulhoon. Nypi rasva jauhoihin. Lisää muna ja sekoita taikinaksi. Painele taikina piirakkavuokaan (halkaisija noin 25 cm). Pane jääkaappiin vähintään puoleksi tunniksi.
Pistele pohjaan reikiä haarukalla. Esipaista pohjaa 200 asteessa 10 minuuttia.
Leikkaa persikanpuolikkaista sydämiä muotin avulla. Leikkaa loput hedelmälihasta hyvin pieniksi paloiksi.
Erottele munanvalkuaiset ja -keltuaiset. Sekoita keltuaisten joukkoon maitorahka, perunajauhot, tomusokeri, vaniljasokeri ja hienonnetut persikat. Vatkaa valkuaiset ja sokeri kiinteäksi vaahdoksi ja sekoita varovasti keltuaisseoksen joukkoon. Kaada täyte vuokaan.
Paista uunin keskiosassa 200 asteessa noin 15 minuuttia.
Asettele persikkasydämet täytteen päälle. Sirottele pinnalle tomusokeria ennen tarjoilua. Tarjoile haaleana tai kylmänä.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
![Britakakku](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2fbritakakku.jpg&width=640&format=webp)
Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.
![Mustikkasuukkojäätelö](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2fsyltgrottsglass.jpg&width=640&format=webp)
Tee itse jäätelöä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse.
![Limettipannacotta](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2fvaniljpannacotta.jpg&width=640&format=webp)
Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.
![Tee itse hilloa ja mehua](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fImages%2fInspiration%2fhillo_fiilis2.jpg&width=640&format=webp)
Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.
![Mökkiläisen mustikkapiiras](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2ffi-m-mustikkapiirakka.jpg&width=640&format=webp)
Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.
![Kevyt viinimarja-minttuvaahto](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2fredcurrant_mint.jpg&width=640&format=webp)
Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.