Perinteinen unelmatorttu

Perinteinen unelmatorttu kuohkealla voikreemillä on kielen vievä herkku. Gluteeniton unelmakääretorttu on parhaimmillaan seuraavana päivänä, kun maut ovat tasaantuneet.

12–15 annosta

PT25M

30 min

Arviot (33 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

4 kananmunaa
1 ½ dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
1 dl perunajauhoja
½ dl sokeroimatonta kaakaojauhetta
2 tl leivinjauhetta

Täyte
100 g voita
1 kananmuna
3–4 dl Dansukker Tomusokeria tai Luomutomusokeria

Ohjeet

Vaahdota kananmunat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet ja kääntele tasaiseksi.

Levitä taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille ja paista 225 asteessa uunin keskiritilätasolla noin 7 minuuttia.

Kumoa sokeroidulle leivinpaperille.

Valmista täyte. Laita huoneenlämpöinen voi kulhoon. Riko joukkoon kananmuna ja vatkaa. Lisää tomusokeri ja vatkaa tasaiseksi.

Levitä täyte jäähtyneelle torttulevylle ja kääri tiukahkolle rullalle. Laita jääkaappiin muutamaksi tunniksi tai yön yli.

Leikkaa annospaloiksi ja tarjoa.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hämähäkit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Hurmaava mustikkakakku

Onnea isälle!

Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Amerikkalaiset pannukakut

Letut, pannukakut ja vohvelit

Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.  

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!