Perinteinen unelmatorttu

Perinteinen unelmatorttu kuohkealla voikreemillä on kielen vievä herkku. Gluteeniton unelmakääretorttu on parhaimmillaan seuraavana päivänä, kun maut ovat tasaantuneet.

12–15 annosta

PT25M

30 min

Arviot (33 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

4 kananmunaa
1 ½ dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
1 dl perunajauhoja
½ dl sokeroimatonta kaakaojauhetta
2 tl leivinjauhetta

Täyte
100 g voita
1 kananmuna
3–4 dl Dansukker Tomusokeria tai Luomutomusokeria

Ohjeet

Vaahdota kananmunat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet ja kääntele tasaiseksi.

Levitä taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille ja paista 225 asteessa uunin keskiritilätasolla noin 7 minuuttia.

Kumoa sokeroidulle leivinpaperille.

Valmista täyte. Laita huoneenlämpöinen voi kulhoon. Riko joukkoon kananmuna ja vatkaa. Lisää tomusokeri ja vatkaa tasaiseksi.

Levitä täyte jäähtyneelle torttulevylle ja kääri tiukahkolle rullalle. Laita jääkaappiin muutamaksi tunniksi tai yön yli.

Leikkaa annospaloiksi ja tarjoa.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Uuniomenat

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?