Ainekset
Pohja
60 g voita
100 g piparkakkuja
150 g suklaahippukeksejä
Pekaanipähkinäkinuski
100 g pekaanipähkinöitä
1 1/2 dl Dansukker Ruokokidesokeria
1 1/2 dl Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia
1 1/2 dl kuohukermaa
75 g voita
Tryffeli
70 g maitosuklaata
70 g tummaa suklaata
1 dl kuohukermaa
1/2 dl Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia
ripaus suolaa
Koristeluun
(kaakaojauhetta)
50 g pekaanipähkinöitä
keksimurua
kotimaisia pakastepuolukoita
Ohjeet
1. Sulata voi ja yhdistä keksimurun (säästä hieman piiraan koristeluun) kanssa. Painele seos irtopohjapiirakkavuoan (halk. n. 24 cm) pohjalle sekä paksusti reunoille. Laita jääkaappiin.
2. Rouhi pähkinät karkeaksi rouheeksi. Sekoita sokeri, siirappi, kerma ja voi paksupohjaisessa kattilassa. Keitä välillä sekoittaen, kunnes seoksen lämpötila on 120°C. Lisää pähkinärouhe. Kaada toffeeseos piirakkapohjan päälle. Pane jääkaappiin.
3. Rouhi suklaat hienoksi. Kiehauta tryffelin kerma ja siirappi. Lisää suklaa ja sekoittele kunnes se on sulanut. Mausta suolalla. Kaada tryffeli piiraan päälle ja anna jähmettyä jääkaapissa.
4. Koristele piiras ja vie tarjolle.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Onnea isälle!
Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Letut, pannukakut ja vohvelit
Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!