Pohja
Pekaanipähkinäkinuski
Tryffeli
Koristeluun
1. Sulata voi ja yhdistä keksimurun (säästä hieman piiraan koristeluun) kanssa. Painele seos irtopohjapiirakkavuoan (halk. n. 24 cm) pohjalle sekä paksusti reunoille. Laita jääkaappiin.
2. Rouhi pähkinät karkeaksi rouheeksi. Sekoita sokeri, siirappi, kerma ja voi paksupohjaisessa kattilassa. Keitä välillä sekoittaen, kunnes seoksen lämpötila on 120°C. Lisää pähkinärouhe. Kaada toffeeseos piirakkapohjan päälle. Pane jääkaappiin.
3. Rouhi suklaat hienoksi. Kiehauta tryffelin kerma ja siirappi. Lisää suklaa ja sekoittele kunnes se on sulanut. Mausta suolalla. Kaada tryffeli piiraan päälle ja anna jähmettyä jääkaapissa.
4. Koristele piiras ja vie tarjolle.
Reseptin on laatinut