Pavlova

Vastustamaton kerrosherkku marengeista, marjoista tai hedelmäpaloista sekä kermavaahdosta.

9 annosta

5 minuuttia

Arviot (0 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

1 annos marenkeja
7 dl marjoja tai hedelmäpaloja
2 dl kuohukermaa tai kevytvispiä
2 rkl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
(2 rkl likööriä tai makeaa viiniä)

Ohjeet

Levitä noin 2/3 marengeista ja marjoista tai hedelmäpaloista tarjoiluvadille. Vatkaa kerma kuohkeaksi vaahdoksi ja levitä vaahto päälle. Lisää loput marengit ja marjat tai hedelmäpalat päälle. Tarjoa välittömästi.

Katso ohje: Marengit

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hämähäkit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Hurmaava mustikkakakku

Onnea isälle!

Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Amerikkalaiset pannukakut

Letut, pannukakut ja vohvelit

Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.  

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!