Ainekset
3 tlk (à 250 g) maitorahkaa
100 g pehmeää voita
1 ps (80 g) mantelijauhetta
2 rkl Dansukker Vaniljasokeria
1–2 dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
1/2 dl rusinoita silputtuna
200 g pehmeitä kuivattuja aprikooseja silputtuna
3 keltuaista
2,5 dl vispi- tai kuohukermaa
Ohjeet
1. Valuta maitorahkat siivilässä jääkaapissa yön yli, jolloin niistä irtoaa ylimääräinen neste.
2. Sekoita huoneenlämmössä pehmennyt voi rahkaan. Lisää mantelijauhe ja sokerit.
3. Silppua sekaan rusinat ja aprikoosit.
4. Kaada kattilaan keltuaiset ja kerma. Sekoita kuumentaen, kunnes seos sakenee. Älä keitä. Lisää seos muiden ainesten joukkoon ja sekoita vielä kerran.
5. Kaada seos kylmään veteen kasteltuun ja kuivaksi puserrettuun siivilävaatteeseen, joka on levitetty pashamuotin vuoraukseksi. Painele pashaseos muottiin ja peitä vaatteen reunoilla. Nosta päälle paino ja laita muotti kylmään seuraavaan päivään asti. Jos et omista pashamuottia, käytä uutta, puhdasta kukkaruukkua, jossa on reikä pohjassa tai tavallista muovilävikköä muottina.
6. Avaa siivilävaate ja kumoa pasha lautaselle. Koristele.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Parhaat juustokakut
Kaikenlaiset juustokakut ovat nykyään makeista leivonnaisista varmasti ne suosituimmat, kun tarvitaan herkullista ja näyttävää tarjottavaa.

Nyt juhlitaan!
Ihana juhlasesonki on taas täällä. Klikkaa ja katso inspiroivat leivontareseptit kaikkiin kevään ja kesän juhliin.

Suolaista leivontaa
Suolaiset piirakat sopivat salaatin kera lounaaksi ja iltapalaksi, piknikille ja brunssille sekä kahvipöytään makeiden tarjottavien rinnalle.

Leivo pikkuleipiä
Saako olla herkullinen pikkuleipä tai cookie kahvin kanssa? Purkillinen itse leivottuja pikkuleipiä on mainio vierasvara, herkullinen juhlapöydän tarjottava ja arkipäivän piristys.

Helppo pannacotta
Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!

Mainiot grillimarinadit ja mausteseokset
Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.