Pariisinleivokset

Kuorrutettujen pariisinleivosten taikinassa on mm. piimää, siirappia ja piparkakkumaustetta.

noin 16 kpl

PT25M

30 minuuttia

Arviot (20 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

3 dl piimää
2 kananmunaa
1 dl Dansukker Tummaa Siirappia
1 dl Dansukker Ruokokidesokeria
1 dl juoksevaa rasvaa
5 dl vehnäjauhoja
2 tl soodaa
1 tl leivinjauhetta
2 rkl piparkakkumaustetta
1 dl hillottua appelsiininkuorta tai rusinoita

Pinnalle
200 g maustamatonta tuorejuustoa
50 g pehmeää voita
1 dl Dansukker Tomusokeria
1,5 rkl kaakaojauhetta

TAI
5 dl Dansukker Tomusokeria
tilkka vettä
strösseliä

Ohjeet

1. Sekoita piimä, kananmunat, siirappi, sokeri ja rasva. Sekoita kuivat ainekset toisessa kulhossa ja lisää seos kosteiden ainesten joukkoon.

2. Jaa seos pieniin paperi- tai kartonkivuokiin ja paista 200-asteisessa uunissa 15–20 minuuttia. Anna jäähtyä.

3. Vatkaa huoneenlämpöiset kuorrutuksen ainekset tasaiseksi seokseksi ja pursota jäähtyneille leivoksille tai sekoita sokerikuorrutuksen ainekset ja levitä leivosten pinnalle. Korista strösselillä. Voit koristaa leivokset myös siivilöimällä paistopinnalle tomusokeria.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Uuniomenat

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?