Pariisinleivokset

Kuorrutettujen pariisinleivosten taikinassa on mm. piimää, siirappia ja piparkakkumaustetta.

noin 16 kpl

30 minuuttia

Arviot (18 kpl)

Ainekset

3 dl piimää
2 kananmunaa
1 dl Dansukker Tummaa Siirappia
1 dl Dansukker Ruokokidesokeria
1 dl juoksevaa rasvaa
5 dl vehnäjauhoja
2 tl soodaa
1 tl leivinjauhetta
2 rkl piparkakkumaustetta
1 dl hillottua appelsiininkuorta tai rusinoita

Pinnalle
200 g maustamatonta tuorejuustoa
50 g pehmeää voita
1 dl Dansukker Tomusokeria
1,5 rkl kaakaojauhetta

TAI
5 dl Dansukker Tomusokeria
tilkka vettä
strösseliä

Ohjeet

1. Sekoita piimä, kananmunat, siirappi, sokeri ja rasva. Sekoita kuivat ainekset toisessa kulhossa ja lisää seos kosteiden ainesten joukkoon.

2. Jaa seos pieniin paperi- tai kartonkivuokiin ja paista 200-asteisessa uunissa 15–20 minuuttia. Anna jäähtyä.

3. Vatkaa huoneenlämpöiset kuorrutuksen ainekset tasaiseksi seokseksi ja pursota jäähtyneille leivoksille tai sekoita sokerikuorrutuksen ainekset ja levitä leivosten pinnalle. Korista strösselillä. Voit koristaa leivokset myös siivilöimällä paistopinnalle tomusokeria.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Parhaat juustokakut

Suositut juustokakut voidaan hyydyttää liivatteella tai paistaa uunissa. Kakun pohja voidaan tehdä keksimurskasta tai kakkutaikinasta. Juustokakun täytteenä voi myös olla muuta kuin tuorejuustoa, esimerkiksi rahkaa.

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia

Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla

Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.